• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Oyuncu Bülent Çolak: "Türkiye’de Bir Gişe Filmi Yok’’

Oyuncu Bülent Çolak: "Türkiye’de Bir Gişe Filmi Yok’’
Küçükçekmece'de düzenlenen "Yüzümüzü Güldürenler" söyleşi programına katılan ünlü oyuncu Bülent Çolak, "Korku ve komedi filmlerinin bütçeleri...

Küçükçekmece'de düzenlenen "Yüzümüzü Güldürenler" söyleşi programına katılan ünlü oyuncu Bülent Çolak, "Korku ve komedi filmlerinin bütçeleri az olduğu için bu tarz filmler çekiliyor. Ancak gerçek bir gişe filmi yok" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği "Yüzümüzü Güldürenler" söyleşi programının bu ay ki konuğu Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteriyle ekranlarda tanınan ünlü oyuncu Bülent Çolak oldu. Ekranın güldüren yüzlerinin konuk olduğu program bu ay Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çolak, kariyeri ve hayatına dair pek çok ayrıntıyı katılımcılarla paylaştı.

"İÇİNDEKİ IŞIĞA İNANMALI İNSAN"

Moderatörlüğünü sevilen oyuncu Veysel Diker'in yaptığı programda, Diker de yaptığı esprilerle katılımcıları gülmekten kırdı geçirdi. 1993 yılında oyunculuğa başladığını ifade eden Bülent Çolak, "Sahne tozunu bir kere yuttuktan sonra bu işi bırakamadım. Lise 2'den bu yana oyuncuyum. Kendi içindeki ışığa inanmalı insan. Ben tamam ben kendimi bu işe adayacağım dedim. Hoşçakal Yarın filmiyle bu iş gelişti. En nefes aldığım alan tiyatro. Seyirciyle bağ kurmak çok güzel."

"KOMEDİYİ SEVMİYORUM"

Ekranların sevilen komedi oyuncusu Veysel Diker de komediden nefret ettiğini itiraf ettiği söyleşide, "Birinin eksikliği, birinin şişmanlığı, birinin tipi diğerinin gülme konusu oluyor. Birinin şivesi birinin komedisi oluyor mesela. Bu yüzden komediyi sevmiyorum" dedi.

"TÜRKİYE'DE BİR GİŞE FİLMİ YOK"

Türk sinemasını eksik bulduğunu ifade eden Çolak, "Herkesin hayatına dokunan toplumun bütün katmanlarına seslenen bir gişe filmi yok. Eşkıya, Beynelmilel böyle filmlerdi. Korku ve komedi filmlerinin bütçeleri az olduğu için bu tarz filmler çekiliyor. Ancak gerçek bir gişe filmi yok" diye konuştu.

"GENİŞ AİLE'NİN UCUNU AÇIK BIRAKTIK"

Ünlü oyuncu Çolak, söyleşide katılımcılardan gelen sorular üzerine Geniş Aile dizisinin sinema uyarlaması olarak çekilmiş olan "Geniş Aile: Yapıştır" filminin devamının gelebileceği müjdesini de verdi.

Oyuncu Bülent Çolak: "Türkiye’de Bir Gişe Filmi Yok’’

Oyuncu Bülent Çolak: "Türkiye’de Bir Gişe Filmi Yok’’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim