• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı
Büyükşehir Belediyesi "Küçük bir oyuncak, büyük bir mutluluk" kampanyası ile çocuk tiyatrosunu izlemek isteyen çocuklardan topladığı oyuncakları,...

Büyükşehir Belediyesi "Küçük bir oyuncak, büyük bir mutluluk" kampanyası ile çocuk tiyatrosunu izlemek isteyen çocuklardan topladığı oyuncakları, oyuncak alamayan çocuklara ulaştırdı. Kampanya kapsamında toplanan yaklaşık 10 bin oyuncak tasnif edilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenen okullara teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan anlamlı kampanya ile kültür sanat faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen çocuk tiyatrosunu izlemeye gelen çocuklardan bilet karşılığı evlerindeki kullanmadıkları oyuncaklardan getirmeleri istenmişti. Kampanyada toplanan 10 bine yakın oyuncak tasnif edilerek, yoksul ve korunmaya muhtaç çocuklar ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmaya başlandı.

Oyuncaklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği Malazgirt Anaokulu, Ambar Anaokulu, Ayşe-Ahmet İnci Anaokulu ve Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Mahmut Öner Anaokulu'na teslim edildi.

Anaokullarını ziyaret ederek oyuncakları bizzat teslim eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, başlattıkları sosyal sorumluluk projesine büyük ilgi gösterildiğini ve 10 bine yakın oyuncak topladıklarını belirtti. Bu oyuncakları İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile ana okulları ve ihtiyaç sahibi okullara paylaştırmayı planladıklarını dile getiren Özgöncü, "Bu kampanyamız devam edecek. Sonraki aylarda sadece oyuncakla sınırlı kalmayacağız. Kullanılmayan kıyafet ve okunmayan kitaplarla projemiz devam edecek. Topladıklarımızı okullara ve yurtlara ulaştıracağız" dedi.

Oyuncakların teslim edildiği okullardan biri olan Malazgirt Anaokulu'nun Müdürü Habibe Öcal da bu kampanyanın çocukları çok sevindireceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin çok güzel bir proje gerçekleştirdiğini ifade eden Öcal, emeği geçenlere teşekkür etti.

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı

Oyuncaklar Çocuklara Ulaştırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim