• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Oymak, Çardak’da vatandaşlar ile bir araya geldi

Oymak, Çardak’da vatandaşlar ile bir araya geldi
AK Parti Denizli Milletvekili Hasan Oymak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını tereddüt etmeden alçaklara karşı siper ederek 580 komandonun Ankara'ya...

AK Parti Denizli Milletvekili Hasan Oymak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını tereddüt etmeden alçaklara karşı siper ederek 580 komandonun Ankara'ya gitme teşebbüsünü bastıran Çardaklılarla bir araya geldi.

Oymak, yaklaşan 24 Haziran seçimleri dolayısı ile çalışmalarına Çardak ilçesinde devam etti. Oymak 15 Temmuz'da kendilerinin bilinmeyen bir hain karanlığa atarak, Türkiye'yi aydınlatan Çardaklılarla bir araya geldi. İlçe halkı ile bir araya gelen Oymak istikbalimize oynanan hain tuzağın artıklarını bertaraf etmek için "Durmak yok yola devam" diyeceklerini söyledi.

Türkiye, Türk-İslam coğrafyasının çadır direği olarak ilelebet kalacağını ifade eden Oymak, "Allah 15 Temmuz'ları göstermesin. En zor anda dahi dimdik ayakta milli iradenin hakim olmasında tereddüt göstermeden iman dolu göğsünü siper ettik. Memleketi bölüp parçalamaya çalışanlara fırsat vermediğini dünya aleme gösterdik. Bu topraklarda kıyamete kadar kalacağız ne bedel ödeyeceksek ödeyemeye devam edeceğiz. Aziz şehitlerinizin emaneti bu vatanı sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizlerinde her zaman emrindeyiz" dedi.

"15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız"

15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Oymak, "Geçmişte egemen olduğumuz topraklar olan Suriye, Irak'ta neler oldu şöyle baktığımız zaman Türkiye'yle ilgili çizilen haritanın operasyonunu da görüyoruz. Bu millet mevzubahis vatansa gerisi teferruattır der ve bir dakika bile tereddüt göstermez. Milletimizin bu özelliğini asla unutmasınlar. Hayalleri, hevesleri olanlar heveslerine kursaklarında mezar hazırlasın. Onlara bu vatanda ve bu coğrafyada yer yok. 15 Temmuz'u unutmayacağız, 15 Temmuz unutturmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim