• BIST 9566.06
  • Altın 2482.806
  • Dolar 32.4939
  • Euro 34.5768
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

OTSO, Yeni Binası İçin Gün Sayıyor

OTSO, Yeni Binası İçin Gün Sayıyor
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan ve 10 milyon TL'ye inşa edilen yeni OTSO binasının...

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan ve 10 milyon TL'ye inşa edilen yeni OTSO binasının açılışını Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Yapımına 1.5 yıl önce başlanan yeni OTSO hizmet binasında sona gelindi. Kaba inşaatı tamamlanan binanın iç donanımları ve mobilya aksesuarlarının montajına başlandı. Yeni OTSO binası hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, yeni hizmet binasının yapılması ile Ordu'nun 100 yıl boyunca OTSO binası konusunda probleminin olmayacağını belirtti.

"SON SİSTEM TEKNOLOJİ KULLANILDI"

Bina arazisinin alınmasından inşaatın yapımına kadar olan süreyi değerlendiren Şahin, iki aşamalı ihale edilen binada son sistem teknolojinin kullanıldığını vurguladı. Binayı müteahhit mantığı ile değil özel yapı mantığı ile inşa ettiklerini dile getiren Şahin, "Binamızı ince detaylarına kadar araştırarak inşa etmeye yani müteahhit mantığı değil, özel yapı mantığı ile hareket ederek yapmaya özen gösterdik. Şuan için binamızda Türkiye'de kullanılan en son marka ve sistemler kullanıldı. Gelinen son noktada 6 bin 500 metrekare kapalı alanı olan bir bina ortaya çıktı" dedi.

"10 MİLYONA MAAL OLDU"

Yaklaşık 10 milyona mal olan ve Ordu'nun 100 yıl boyunca OTSO binası ihtiyacı olmayacağına dikkat çeken Servet Şahin, "Bu bina ilimize gelecek 100 yıl hitap edecek ve Zonguldak'tan Rize'ye kadar çalışma alanı olan bir bina profili çizecek. Binamızı arsa bedeli dahil olmak üzere 10 milyon TL'ye tamamlandı. Ancak eski OTSO binamızı sattığımız da borçsuz olarak yeni binamıza geçmiş olacağız. Şuan itibari ile inşaat tamamlandı, temizlik yapıldı sadece büro malzemelerinin yerleştirilmesi kaldı. O işlemlerinin tamamlanması ile Mayıs ayında binamızı açmayı planlıyoruz. Ordu artık büyükşehir oldu ve bu bina kesinlikle büyükşehire yakışan bir bina oldu. Bu sayede Ordu 100 yıl daha, "benim OTSO binası ile ilgili bir sorunum var" demeyecek" diye konuştu.

OTSO, Yeni Binası İçin Gün Sayıyor

OTSO, Yeni Binası İçin Gün Sayıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim