• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Otomobil, ayva yüklü kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Otomobil, ayva yüklü kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Edirne’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, sabah 05.00 sıralarında Kıyık Caddesi Eski Çocuk Şubesi önünde meydana geldi.
Ahmet Taş’ın kullandığı 22 AR 565 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolun kenarında park halinde bulunan ayva yüklü 34 TJ 9653 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil metrelerce sürüklendikten sonra ara refüje çıkarak durabildi. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Ahmet Taş ağır yaralandı, yanında yolcu olarak bulunan Cevdet Taş (39) ise hayatını kaybetti.

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, demir yığınına dönen otomobilde önce yaralı sürücü Ahmet Taş’ı çıkardı.
Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Taş, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Cevdet Taş’ın cesedi ekipler tarafından güçlükle çıkarılabildi. Savcılığın olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybeden yolcunun cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği sırada otomobilin çarptığı kamyonet sürücüsü Ramazan Seçkin, uyuduğu sırada otomobilin kamyonetine çarptığını söyledi. Kazanın nasıl olduğunu kendisinin de anlayamadığını anlatan Seçkin, “Ben burada yıllardan beri ayva satıyorum. Kamyonetin içerisinde uyurken bir anda otomobil park halindeki aracıma çarptı. Ben de o sırada uyuyordum. Çarpmanın etkisiyle arabanın önüne çarptım.” diye konuştu.

Kazayı duyan sürücü ve yolcunun yakınları hemen olay yerine ulaştı. Karşılaştıkları manzara karşısında sinir krizi geçiren yakınlarını polis ve sağlık görevlileri teselli etti.
Kazanın etkisiyle fenalaşan kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı.
Bu arada kazada yaralı olarak kurtulan sürücü Ahmet Taş’ın 2,33 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim