• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Otizmli Çocuklar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Otizmli Çocuklar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti
Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Okulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Okulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Nisan Ayı Otizm Farkındalık Ayı sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, "Gerek otizmli olsun, gerek fiziksel engelli olsun veya sağlıklı olsun hiç fark etmez bütün çocuklar bizim için çok değerlidir ve çocuklarımız için her şeyi yaparız ve yapmaya da hazırız" dedi.

Nisan ayının Otizm Farkındalık ayı olması sebebiyle, Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Okulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri tarafından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bir ziyaret gerçekleştirildi. Başkanlık makamında kalabalık bir katılımla gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, "Gerek otizmli olsun gerek fiziksel engelli olsun veya sağlıklı olsun hiç fark etmez bütün çocuklar bizim için son derece önemli ve değerlidir. Çocuklarımız için her şeyi yaparız çünkü onlar bizim geleceğimiz. Otizmli çocuklarımız ise daha özel çocuklar ve bu çocukların aileleri de çok özel insanlar. Çoğumuz sağlıklı çocuklara bakmakta zorlanırken ve dert yanarken bu aileler bu özel çocuklara sabırla bakıyor ve onlarla bir an bile ayrı kalmadan yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu çok kolay bir durum değil ve ben başta bu ailelerimizi kutluyorum. Belediye olarak bizim şöyle bir projemiz var ve kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Biz Bolu Belediyesi olarak otizmli çocuklarımızın ailelerinin de gezmeye eğlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünerek, zaman zaman onların çocuklarını alarak profesyonel bir şekilde bakacağız. Yani çocuklarımıza baktığımız gibi ailelerinde rahat bir nefes almaları ve gezebilmeleri için onlara özel programlarda yapacağız" dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından okul yöneticileri, öğrenciler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Otizmli Çocuklar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Otizmli Çocuklar Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim