• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Otizm Derneklerinden Büyükşehire Ziyaret

Otizm Derneklerinden Büyükşehire Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği'ni...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği'ni makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireyler ve aileleri için bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaları bundan sonraki süreçte de aynı duyarlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü dolayısıyla Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Raşide Kuyumcu ve Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı Serpil Dede, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'e ziyarette bulundu. Ziyarette dernek başkanlarına üyeler de eşlik etti. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Raşide Kuyumcu ve Serpil Dede, otistik bireyler ve aileleri için taleplerini ilettiler. Dernek Başkanı Raşide Kuyumcu, Genel Sekreter Halil Memiş'e otizmin farkındalığını simgeleyen mavi kurdele taktı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de, "Manisa Büyükşehir Belediyesi gerek Başkanımız gerekse de bizler engelsiz bir yaşamı savunuyoruz. Özellikle de Başkanımız bu konuda çok duyarlı. Otobüsler konusunda da engelli vatandaşlara uygun otobüsler alınması için çalışmalar yapıyoruz. Sokaklarda, otoparklarda da bunu dikkate alıyoruz. Ama toplumumuzda engelli denildiğinde fiziki engeli olanlar daha çok algılanıyor. Yakın bir zaman içerisinde evde bakım uygulamasına başlayacağız. Bu çerçevede engellilerle ilgili de bir paket olacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireyler ve aileleri için bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaları bundan sonraki süreçte de aynı duyarlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Otizm Derneklerinden Büyükşehire Ziyaret

Otizm Derneklerinden Büyükşehire Ziyaret

Otizm Derneklerinden Büyükşehire Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim