• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)
Osmanlıspor FK: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Tiago Pinto, Raheem Lawal, Musa Çağıran, Papa Ndiaye, Delarge Dzon, Aminu Umar,...

Stat: Ankara Osmanlı

Hakemler: Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel, İlker Takpak

Osmanlıspor FK: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Tiago Pinto, Raheem Lawal, Musa Çağıran, Papa Ndiaye, Delarge Dzon, Aminu Umar, Raul Rusescu

Eskişehirspor: Rud Boffin, Ahmet Çörekçi, Jordi Figueras, Emre Güngör, Kaan Kanak, Sezgin Coşkun, Anel Hadzic, Goran Causic, Nadir Çifçi, Engin Bekdemir, Jeremy Bokila

Sarı kart: Dk. 39 Jordi Figueras (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. haftasında Ankara'da oynanan Osmanlıspor FK - Eskişehirspor maçının ilk yarısında takımların çabası gol getirmedi ve devre başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

Maç öncesinde UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için mücadele eden Osmanlıspor, ligde topladığı 40 puanla 5. sırada yer alıyor. Küme düşme potası içerisinde yer alan Eskişehirspor ise kazandığı 22 puanla 17. sırada yer alıyor.

Ev sahibi Osmanlıpor'da son idmanda sakatlanan Gabriel Torje maç kadrosından çıkarıldı. Mehmet Güven ve Pierre Webo soğuk algınlığı nedeniyle kadroya alınmadılar.

Konuk takım Eskişehirspor'da Alpaslan ve Anıl kadro dışı bırakıldı. Kırmızı siyahlılarda bu iki oyuncu dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmada Osmanlıspor FK 5 kez kazanırken, rakibi Eskişehirspor'a 4 kez yenildi. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

8. dakikada Engin Bekdemir sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı. Altı pas üzerine gönderdiği topa boş durumda yükselerek Anel Hadzic kafa vuruşunu yaptı, ancak top kale direğinin yanından az farkla dışarı çıktı. Eskişehirspor'un gole yaklaştığı bir anda Osmanlıspor da önemli bir fırsatta öne geçme şansını kullanamadı.

10. dakikada Osmanlıspor'da sol kanattan atağa katılan Tiago Pinto ceza sahası içerisine topu yerden gönderdi. Badou Ndiaye topun üstünden atladı, Dzon Delarge topu düzelterek yerden sert bir vuruş yaptı. Savunmaya da çarpan topu Eskişehirspor kaleci Ruud Boffin son bir müdahale ile çıkardı.

27. dakikada Raheem Lawal'ın sağ kanattan pasında Badou Ndiaye'yi hareketlendi, yerden topu ceza sahası içine çevirdi. Altı pas üzerinde Dzon Delarge bekletmeden vuruşunu yaptı, ancak top savunmadan döndü. Dzon Delarge dönen topa tekrar vurdu, bu kez de kaleci Boffin gole izin vermedi.

İki takımda girdikleri pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Cihan

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)

Osmanlıspor: 0 Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim