• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde Son Çalışmalar

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde Son Çalışmalar
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Türbesi'nin olduğu alanda çalışmaları devam eden Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Türbesi'nin olduğu alanda çalışmaları devam eden Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, son düzenlemeleri yapılan ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmede, proje tamamlandığında Bilecik'in tanıtımı ve turizmi anlamında güzel bir çalışmanın ortaya konulmuş olacağını kaydetti. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi'ni önemsediklerini dile getiren Yağcı, "Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu topraklar olan Bilecik'imize, kazandırmış olduğumuz yeni ve önemli bir projenin daha sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Belediyemiz tarafından şehrimize kazandırılan bu proje şehrimizin tanıtımı ve turizmine büyük katkılar sağlamanın yanı sıra aslında büyük bir eğitim projesi olarak da değerlendirilebilir. Çünkü burada ecdadımız olan padişahlarımızın hayatları ile birlikte devirlerinde yapmış oldukları hizmetleri hem bizler öğrenmiş olacağız hem de çocuklarımız öğrenmiş olacaklar" dedi.

"ŞEHRİMİZİN TANITIMINA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAK"

Başkan Yağcı, projeyle ilgili ziyaretçilere sunumunun yapılması için gerekli olan çalışmalar gerçekleştirdiklerini de anlatarak, "Atamız Şeyh Edebali'yi ziyarete gelen misafirlerimiz hem tarihlerini öğrenmiş olacaklar hem de bu alandan daha çok fotoğraf karesiyle ayrılmış olacaklar. Proje kapsamında yer alacak olan seslendirme çalışmaları konularında son rötuşlar gerçekleştiriliyor. İnşallah, Bilecik'imizin tarih ve kültürünü yansıtacak olan ve şehrimizin tanıtımında büyük katkılar sağlayacak olan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridimizi en kısa zamanda hizmete açacağız" ifadelerini kullandı.

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde Son Çalışmalar

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde Son Çalışmalar

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde Son Çalışmalar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim