• BIST 9524.59
  • Altın 2524.96
  • Dolar 32.5773
  • Euro 34.6226
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Osmanlı Ocaklarından, Belediye Başkan Yardımcısı Şafak’a Ziyaret

Osmanlı Ocaklarından, Belediye Başkan Yardımcısı Şafak’a Ziyaret
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Osmanlı Ocakları Başkanı Ertuğrul Tanrıkulu, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak'a, hayırlı...

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Osmanlı Ocakları Başkanı Ertuğrul Tanrıkulu, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak'a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Teşkilatlanmalarını sağladıktan sonra kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine ağırlık veren Osmanlı Ocakları Gölbaşı ilçe Başkanı Ertuğrul Tanrıkulu Belediye Başkan yardımcılığına getirilen Sümeyye Selvican Şafak'ı makamında ziyaret etti. Sümeyye Selvican Şafak'ı makamında ziyaret eden Osmanlı Ocakları Gölbaşı ilçe Başkanı Ertuğrul Tanrıkulu yeni başkan yardımcısına görevlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Osmanlı Ocaklarının misyon, vizyon ve çalışmaları hakkında Başkan Şafak'a bilgilendirmede bulundu. Başkan Tanrıkulu, "Osmanlı Ocakları Gölbaşı ilçe Başkanlığı olarak 3 aydır faaliyetlerimizi resmi olarak sürdürüyoruz. Osmanlı Ocakları'nın hedef ve gayesi unutulmak üzere olan eski Türk kültürü, gelenek ve göreneklerini yaşatmak bunları genç nesillere duyurmaktır. Hedefimiz unutulmaya yüz tutmuş Osmanlıcayı ve değerlerimizi tekrar gün yüzüne çıkararak bu geleneklerimizi yaşatmaktır" dedi.

Gölbaşı İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kendi geleceğimize yön vermek ve devletimizi, milletimizi daha ileri götürmek istiyorsak önce geçmişimize, kültürümüze ve tarihimize sahip çıkmalıyız Bizim 5 bin yıllık tarihimiz, medeniyetimiz var. Bu nedenle Türk tarihini sadece Osmanlı ya da Osmanlı sonrası Türkiye Cumhuriyeti Devleti dönemi olarak düşünmek yanlıştır. Karamanoğulları, Altaylar, Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti olarak düşündüğümüz zaman şu ana kadar Türkler olarak toplam şu ana kadar 5 bin yıllık tarihimizde 16 devlet kurmuşuz. Biz geçmişimize ne kadar sahip çıkarsak bugünümüze ve geleceğimize de o derece sahip çıkarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim