• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Osmanlı Ocakları’ndan Başkan Atilla’ya ziyaret

Osmanlı Ocakları’ndan Başkan Atilla’ya ziyaret
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ceylanpınar temasları kapsamında Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ceylanpınar temasları kapsamında Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti.

Belediye Meclis odasında gerçekleşen ziyarette Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Keskin, Başkan Yardımcısı Ömer Olmaz ve dernek üyeleri de yer aldı. Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye'nin Afrine yönelik Zeytin Dalı Operasyonunun önemli olduğunu belirterek, Türkiye'nin de artık bölgede söz sahibi olduğunu söyledi. Türk milleti olarak Suriye iç çatışmalarından ders çıkarılması gerektiğini de vurgulayan Başkan Atilla, "Ülkemizin başına bir iş gelirse bizim gidecek hiç bir yerimiz yok. Bunun bilincinde olmamız lazım. Geçmişte Osmanlı döneminde içimizde ihanet odakları vardı bugün de aynı ihanet odakları var. Geçmişte de nasıl mücadele edildiyse bugünde aynı ruh ve aynı şevkle mücadele etmemiz lazım. maalesef içimizdeki ihanet odakları ülkenin parçalanması için hizmet ediyorlar. Ama inşallah bu ülke parçalanmayacak, bu ülke bölünmeyecek. Bizim en azından Suriye'de yaşanan iç çatışmalardan ders çıkarmamız lazım. Türkiye'nin yanı başında Kürt kardeşlerimizi kullanarak ülkemize saldırıyorlar. Suriye'de yapılmak istenen Suriye'den Akdeniz'e bir petrol koridoru açmak ve bunun da denetimini İsrail'e vermek" dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ise millet olarak bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Osmanlı Ocakları olarak hiç bir menfaat gözetmeden bayrağın ve milletin yanında olduklarını ifade eden Canpolat, "Artık hiç olmadığımız kadar güçlü, dirayetli ve kararlıyız. O bölgeye ve dünyanın her yerinde milletimizi, devletimizi en iyi şekilde temsil noktasında devletimiz mücadele ediyor" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve üyeleri çarşı merkezine doğru bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından basın açıklaması yapıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim