• BIST 9645.02
  • Altın 2414.245
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8071
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Osmaniye’de öğrenciler okulları için kulaç attı

Osmaniye’de öğrenciler okulları için kulaç attı
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından yapılan Okullararası Yüzme Yarışları, minik, küçük, yıldız kategorilerinde...

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından yapılan Okullararası Yüzme Yarışları, minik, küçük, yıldız kategorilerinde gerçekleştirildi.

Olimpik Yüzme Havuzunda, kurbağalama, kelebek, karışık, sırt ve serbest dalda 8 ve 15 yaş gruplarında yaklaşık 120 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışmalar sonunda bir açıklama yapan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Devletin gücünü yapılan tesislerde görebiliriz" dedi.

Havuzun Kasım 2014'te açılan bir tesisi olduğuna değinen Demir, "O günden bugüne şu anki meyveleri sizler de görüyorsunuz. Hamdolsun şükrediyoruz. İnşallah bu çocuklarımız grup şampiyonalarında, Türkiye Şampiyonalarında ilimizi, Avrupa şampiyonalarında, Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyat Şampiyonalarında ülkemizi temsil ederler" diye konuştu.

Tesisleri 7/24 ilkesine göre çalıştırmak gerektiğine vurgu yapan Demir, "Sizlerden istirhamımız buradan tekrar söylüyorum, sadece yüzme branşı için değil diğer tüm tesislerimiz çocuklarımızın spor yapması için açık, lütfen çocuklarınızı bizim antrenörlerimize teslim edin. Devamında da şu olsun; diyoruz ki "Neden Türkiye Cumhuriyeti 30 branş içerisinden 8 madalya alıyor?" siz çocuklarınızı antrenörlerimize teslim etmezseniz, antrenörlerimiz de çocukları daha fazla çalıştıramazsa biz de iyi sporcular çıkartamayız. Biz tesislerimizi 7/24 ilkesine göre çalıştırmazsak, antrenörlerimizi 7/24 ilkesine göre çalıştıramazsak da iyi sporcular çıkaramayız" diye konuştu.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Yüzme Havuzu Tesis Amiri Musa Torun ve antrenörler tarafından verildi.

Osmaniye’de öğrenciler okulları için kulaç attı

Osmaniye’de öğrenciler okulları için kulaç attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim