• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Osmaniye Belediyesine en iyi hizmet binası ödülü

Osmaniye Belediyesine en iyi hizmet binası ödülü
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde Osmaniye Belediyesi Hizmet Binası,...

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde Osmaniye Belediyesi Hizmet Binası, en iyi belediye hizmet binası proje ödülüne layık görüldü.

Selçuklu Mimarisi örnek alınarak yapılan ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası, kent tarihinin ve kültürel mirasın yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması adına en iyi belediye hizmet binası proje ödülünü aldı.

Osmaniye Belediyesi, kent tarihinin ve kültürel mirasın yaşatılması adına şehre kazandırdığı yeni belediye hizmet binası ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Hacılar Belediyesinin ev sahipliğinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödüllerin kendilerini daha iyisini yapmaya teşvik ettiğini belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniye adına bu ödülü almaktan büyük gurur duydum. Osmaniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası projemizle hem tarihi mirasına sahip çıkmak hem de modern çizgilerle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmayı amaçladık. Hizmet binamız vatandaşlarımızın olduğu kadar kamuoyunun da büyük takdirini kazanmıştır. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin internet üzerinden düzenlediği oylamada bizlere oy veren her vatandaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, amaçlarının Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu belirterek "Belediye başkanlarımızın ve belediye

çalışanlarımızın bir projeyi üretme ya da uygulama aşamasında tecrübe paylaşımında bulunmalarına destek olmak amacıyla bu programı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu noktada Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi bir köprü vazifesi görevini yerine getirmiş oluyor. Dergimizin internet sitesi üzerinden 400 bine yakın insanımızın oyları ile ödül almaya hak kazanan tüm belediyelerimizi, belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz." dedi.

Osmaniye Belediyesine en iyi hizmet binası ödülü

Osmaniye Belediyesine en iyi hizmet binası ödülü

Osmaniye Belediyesine en iyi hizmet binası ödülü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim