• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Osmangazi’den Trafiği Rahatlatacak Kavşak

Osmangazi’den Trafiği Rahatlatacak Kavşak
Osmangazi Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor.

Osmangazi Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Recep Tayip Erdoğan Bulvarı'nı hizmete açarak şehir trafiğine soluk aldıran Osmangazi Belediyesi, şimdi de bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nde yaşanan trafik keşmekeşini sona erdirecek.

Yunuseli ve Hamitler mahallelerini Recep Tayip Erdoğan Bulvarı ile birbirine bağlayan Osmangazi Belediyesi, bölge ulaşımı için büyük önem taşıyan bir çalışmaya daha imza atıyor. Trafik lambalarından dolayı yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak isteyen Osmangazi Belediyesi, bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nin kesiştiği noktaya 200 metrelik kavşak çalışması yapıyor. Yeni kavşak ile birlikte Recep Tayip Erdoğan Bulvarı ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nin yanı sıra, yeni stadın terminal bağlantı yollarını da birbirine bağlamış olacak. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte Hamitler, Yunuseli, Akpınar, Güneştepe ve Bağlarbaşı mahallelerinin Sırameşeler Kavşağı ve Yakın Çevre Yolu'na bağlantısı kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yol ve asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan da bu yolları birbirine bağlayan kavşaklar inşa ediyoruz. Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşak düzenlemesi de, hem kent hem de bu mevkiinin ulaşımı için büyük önem taşıyan bir proje. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte araçlar trafik lambalarına takılmadan yollarına devam edecek ve trafik sıkışmayacak. Aynı zamanda Recep Tayip Erdoğan Bulvarı ile Fuatkuşçuoğlu caddelerinin bağlanmasıyla birlikte Yunuseli, Hamitler ve Güneştepe, mahallelerimizde trafik rahatlamış olacak. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak kavşağın açılışını yapacağız" diye konuştu.

Osmangazi’den Trafiği Rahatlatacak Kavşak

Osmangazi’den Trafiği Rahatlatacak Kavşak

Osmangazi’den Trafiği Rahatlatacak Kavşak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim