• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Osmanelili Tekvandocuların Başarısı

Osmanelili Tekvandocuların Başarısı
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, çocuklara ve gençlere 15 branşta hizmet veren 1308 Osmaneli Belediye Spor, Tekvando branşında uluslararası çapta büyük bir...

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, çocuklara ve gençlere 15 branşta hizmet veren 1308 Osmaneli Belediye Spor, Tekvando branşında uluslararası çapta büyük bir başarı daha elde etti.

Geçtiğimiz sene de Balkan Şampiyonasına ve Avrupa Şampiyonasına katılarak ilçeye kupayla dönen 1308 Osmaneli Belediye Spor tekvandocuları, bu sene de katıldığı şampiyonadan iki madalya ile döndü. Antalya Belek'te düzenlenen 4'üncü Avrupa Kulüpler Şampiyonası'na 1308 Osmaneli Belediye Spor tekvandocuları, Kulüp Başkanı Hayati Kaba ve Antrenör Mesur Düş ile katıldı. Antalya'da gerçekleşen ve bir hafta boyunca devam eden müsabakalarda Genç Bayanlarda 44 kilogramda Pelin Yıldız, 59 kilogramda Damla Şura Koç ve Bilecik merkezden katılıp 1308 Osmaneli Belediye Spor adına yarışan Sezer Ardıç bronz madalya kazandılar. Türkiye Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, derece yapan sporcuları, Antrenör Mesur Düş'ü ve Kulüp Başkanı Hayati Kaba'yı tek tek tebrik etti.

1308 Osmaneli Belediye Spor Tekvando branşında, bu sene de katıldığı şampiyonadan iki madalya ile dönüşlerinde sevinç ve mutlulukla karşılayan sporun ve sporcunun yakında dostu Osmaneli Belediye Başkan Münür Şahin, "Katıldıkları tüm müsabakaları kazanıp, ilçemizi ve ilimizi temsil edip göğsümüzü kabartan, bizleri gururlandıran sporcularımız, üç bronz madalya kazandılar. Göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ediyor, milli takım yolunda Allah bu kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum. Kendileri için daha büyük zaferler diliyorum. 1308 Osmaneli Belediye Spor bu başarılı sporcular gibi bağrından nice başarılı sporcular çıkarmaya devam edecek" dedi.

Osmanelili Tekvandocuların Başarısı

Osmanelili Tekvandocuların Başarısı

Osmanelili Tekvandocuların Başarısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim