• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Osmaneli’de Kömür Satış Yerleri Denetlendi

Osmaneli’de Kömür Satış Yerleri Denetlendi
Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri işbirliğinde katı yakıt satıcısı kayıt belgesine...

Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri işbirliğinde katı yakıt satıcısı kayıt belgesine sahip iş yerleri denetimleri gerçekleştirildi.

Osmaneli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, Osmaneli" de kömür satışı yapılan yerlere yönelik denetimler aralıksız sürdürülüyor. Zabıta ekipleri, kış mevsimiyle birlikte hava ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla denetimlerini artırdı.

Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan denetimlerde Osmaneli" de satışına izin verilen kömürlerin dışında kaçak kömür satılıp satılmadığı, satış yapan firmaların kurallara uygunluğu ve kömür torbalarının gramajlarının eksik olup olmadığı yönünde kontroller yapıldı.

Osmaneli Belediyesi Zabıta Amiri Şevki Kelemcioğlu, kış aylarında Osmaneli'nin havasının kirlenmesine neden olacak kaçak kömür satışının önlenmesi amacıyla denetimlerin artarak sürdüğünü belirterek, "Kış mevsiminin gelmesiyle artan kömür satışlarının kurallara uygunluğu konusundaki hassasiyetimizi, yaptığımız denetimlerle gösteriyoruz. Kömür satışı yapan firmaların eksik gramajla satış yapmalarına engel olmak, yetki belgesi olmadan satış yapmalarını önlemek amacıyla denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

Kaçak kömürlere ve Bilecik Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından verilen "katı yakıt satıcısı kayıt belgesi" olmayan ve eksik gramajla satış yapan firmaların kömürlerine el konulacağını kaydeden Kelemcioğlu, "Osmaneli" de satışına izin verilen kaliteli, hava kirliliğine neden olmayan, yüksek kalorili kömürler kullanılmaktadır" diye konuştu.

Osmaneli’de Kömür Satış Yerleri Denetlendi

Osmaneli’de Kömür Satış Yerleri Denetlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim