• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci’den yarıyıl tatili değerlendirmesi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci’den yarıyıl tatili değerlendirmesi
Bilecik" in Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, öğrencilerin yarıyıl tatillerini bol bol dinlenerek geçirmelerini isteyerek, "Tatilde oynamak...

Bilecik" in Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, öğrencilerin yarıyıl tatillerini bol bol dinlenerek geçirmelerini isteyerek, "Tatilde oynamak ve dinlenmek onların en doğal hakkı" dedi.

İlçede 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilerin, yarıyıl tatiline girdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci, "İlçemizde karnelerini alarak öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. İlçemizde eğitim ve öğretimde öğrencilerin ve bizlerin üzerinden hiçbir zaman emeklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya, Belediye Başkanı Münür Şahi'ne kurum çalışanlarına, okul yönetici ve idarecilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize yapmış oldukları çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Velilere de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci, "Biz velilerimizden şunu istiyoruz. Çocukların karnelerine saygı göstermeleri ve sevgi ile yaklaşmaları gerekir. Çünkü karneler anne ve babaların çocuklarının durumlarını görüp ona göre değerlendirip gereken tedbirleri almak ve destek vermek için bir fırsat olduğunu belirtmek isterim. Anne ve baba, çocuklarının eğitim öğretim durumlarıyla yakından ilgilenmelidirler. Karnelerinde kırık olan öğrenciler karamsarlığa, umutsuzluğu kapılmasınlar. Nitekim çalışarak istenilen her türlü başarı elde edebileceklerdir. 15 günlük bir tatil öğrencilerimizin en doğal hakkıdır. Öğrencilerimizin bu yarıyıl tatilini iyi değerlendirmesini istiyoruz. Hem dinlensinler hem oyun oynasınlar hem de kitap okusunlar. Tüm öğrencilerimize sevgilerimizi belirtir, ikinci yarıyılda yine hep beraber olmak dileğiyle iyi bir tatil diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim