• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Osmancık Haber Gazetesi El Değiştirdi

Osmancık Haber Gazetesi El Değiştirdi
Çorum'un Osmancık ilçesinde 31 Temmuz 1996 tarihinde yayın hayatına başlayan Osmancık Haber Gazetesi Yayla Haber İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı...

Çorum'un Osmancık ilçesinde 31 Temmuz 1996 tarihinde yayın hayatına başlayan Osmancık Haber Gazetesi Yayla Haber İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş tarafından devralındı.

Çorum'u internet gazeteciliği ile tanıştıran ve 2009 yılından beri bu sektörde varlığını sürdüren Yayla Haber, bünyesine bir basın kuruluşu daha kattı.

2015 yılı başında Alaca Lider Gazetesi'ni satın alarak bünyesine katan Hacı Odabaş, şimdi de Osmancık Haber'i devraldı.

Yayla Haber İnternet Gazetesi Hacı Odabaş, bugüne kadar özverili bir şekilde faaliyetlerini sürdüren, adeta Osmancık ile özdeşleşen Osmancık Haber gazetesi eski imtiyaz sahibi Orhan Güçlü'ye teşekkür ederek, gazeteyi daha nice yıllar yaşatmak, daha geniş kesimlere ulaştırmak için çaba göstereceklerini söyledi.

Osmancık Haber'in yeni sahibi Hacı Odabaş, habercilik hizmetini internet gazeteciliğinin yanı sıra yazılı basında da vermek istediklerini belirterek, "Yayla Haber, internet gazeteciliğinde bir çığır açmıştır. Çorum'a bu konuda öncü olduk. Yayınladığımız haberlerle dünyaya Çorum'un sesini duyuruyoruz. Alaca'nın ardından şimdi de Osmancık İlçesi'ni geleceğe hazırlamak adına taşın altına elimizi koyduk" dedi.

Osmancık Haber'i daha güçlü ve etkili bir gazete haline getirmekte kararlı olduğunu bildiren Hacı Odabaş, Osmancık'ın kalkınması, gelişmesi, adını duyurması için üzerlerine düşeni yapacaklarını, bu noktada tüm Osmancıklıların desteğini beklediklerini kaydetti.

Tüm Osmancık'ı kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, objektif olmayı kendilerine ilke edineceklerini vurgulayan Odabaş, "Bu gazetenin sahibi biz değil, Osmancık halkının kendisidir. Osmancık Haber, Osmancıklıların kendi öz malıdır" diye konuştu.

Odabaş, "Okurlarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim