• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi
Yunusemre Belediyesi, Osmancalı Mahallesinde ikamet eden bayanları konuk etti.

Yunusemre Belediyesi, Osmancalı Mahallesinde ikamet eden bayanları konuk etti. İlçedeki tarihi ve kültürel mekanları gezen Osmancalılı bayanlar keyifli bir gün geçirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yuntdağlı bayanların Manisa'nın tarihi ve kültürel mekanları tanımaları için düzenlenen geziye, Osmancalı Mahallesinden 30 bayan katıldı. İlk ziyareti Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi'ne yapan Yuntdağlı bayanlara burada kahvaltı ikram edildi. Daha sonra Yunusemre Belediyesi hizmet binasına gelen Osmancalılı bayanlara sonraki gezilerinde Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da eşlik etti. Forum Magnesia AVM'yi gezen bayanlar, öğle yemeğinin ardından Yeni Mahalle Hanımlar Lokalini de ziyaret ederek, buradaki açılan kurslar hakkında bilgi aldı.

'BAYANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ'

Yuntdağlı bayanları Yunusemre'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, zaman zaman bölgedeki bayanları konuk etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Şule Uygur, "Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla, Osmancalı Mahallemizde yaşayan bayanlarımızı Manisa'da misafir ettik. Bir gün boyunca süren gezi programımız dolu dolu geçti. Osmancalılı bayanlarımızın doğallıkları ve güzellikleri sayesinde onlardan çok güzel bir enerji aldık. Onların içtenlikleri ve samimiyetleri açıkçası bizleri de gerçekten çok mutlu etti. Bu gezilerimizin devamı olacak. İlerideki günler de inşallah bizler de onlara misafir olarak gideceğiz. Her zaman sizlerle birlikte olacak projeler gerçekleştireceğiz. Yunusemre Belediyesi olarak, bayanlarımızı önemsiyoruz. Bayanlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bugün de bu güzel projelerimizden birini gerçekleştiriyoruz" dedi.

OSMANCALILI BAYANLAR, KADIN LOKALLERİNE BAYILDI

Yeni Mahalle Hanımlar Lokali'nde ve Muradiye Aile Yaşam Merkezi'ndeki kursları yerinde inceleme fırsatı bulan Osmancalılı bayanlar, bayanların bu tür kurslara katılıp ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkıda bulunmalarının çok güzel olduğunu ifade ettiler. Yuntdağlı kadınlar, kendilerinin de bu tür kurslara katılmak istediklerini belirttiler. Yunusemre'de yaşadıkları halde bir çok yeri ilk kez gördüklerini anlatan Osmancalılı bayanlar duygularını, "Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Bu yaşımıza kadar hiç görmediğimiz yerleri onun sayesinde gördük. Dolu dolu bir gün geçirdik, herkese çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle ifade etti.

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Osmancalılı Bayanlar, Yunusemre’yi Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim