• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Osman Yılmaz’dan Başkan Dinç’e Teşekkür Ziyareti

Osman Yılmaz’dan Başkan Dinç’e Teşekkür Ziyareti
Atkaracalar İlçesi Çardaklı Belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Atkaracalar İlçesi Çardaklı Belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şehir merkezinde yaptığı hizmetler ile önemli bir vizyona sahip olan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e bir teşekkür de Atkaracalar İlçesi Çardaklı Belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz'dan geldi.

Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz beraberindeki heyet ile yaptığı ziyarette, Çankırı'nın Belediye Başkanı olarak çevre ilçe ve beldelerde de önemli hizmetlerde bulunan Başkan Dinç'e teşekkür etti. Başkan Dinç'in her zaman kendilerinin yanında olduğunu ve hiçbir yardımı esirgemediğini söyleyen Yılmaz, "Sayın Belediye Başkanımızın şehir için yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz. Hizmetleri il sınırlarını aşan başkanımız çevre ilçe ve beldelerde de önemli hizmetlerde bulundu. Özellikle beldemize yaptırmış olduğu saat kulesi ile beldemize yeni bir hava kattı. Ben kendilerine bizlere vermiş olduğu hizmetlerden ve imkanlardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Çankırı Belediyesi olarak, daima çevre ilçelerimizi ve beldelerimizi gözetmek zorunda olduklarını belirten İrfan Dinç, "Çankırı'nın belediye başkanı olarak ilçe ve beldelerimizin ağabeyi bir belediye misyonunda yer alıyoruz. Bizlere düşen bu belediyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, onlara imkanlarımız doğrultusunda yardımlarda bulunmaktır. İlçelerimiz ve beldelerimiz yeni bir yüz kazanmalı ve oralarda yaşayan insanlar için farklı bir yaşam alanı oluşturmalıyız. Böylelikle hem ilçelerimiz hem de beldelerimiz doğal güzellikleri arasında hak ettiği canlılığı da kavuşmalıdır. Belediye olarak hep birlikte önemli projelere daha imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çardaklı Belediye Başkanı ve beraberindekiler Başkan Dinç'e bir kez daha teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim