• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

OSB’de Toplantı

OSB’de Toplantı
Her geçen gün hızlı bir gelişme kaydeden Tavşanlı OSB'de 2015 yılının son toplantısı İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nun makamında gerçekleştirildi.

Her geçen gün hızlı bir gelişme kaydeden Tavşanlı OSB'de 2015 yılının son toplantısı İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nun makamında gerçekleştirildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve mütevelli heyetinin katıldığı toplantıda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda alınan önemli kararlar masaya yatırıldı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, 2016 takviminde iki önemli projenin hayata geçirileceğini söyleyerek 2. Etap Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin olumlu yönde kritik gelişmelerin yaşandığına dikkat çekti. Kaymakam Numan Hatipoğlu "OSB'de ki son duruma bakacak olursak yatırımcılarımızın talepleri devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ziyarette bulunduk. Burada sanayi bölgeleriyle ilgili görüşmeler yaptık. Tavşanlı'nın iki önemli yatırımı var. Bunlar Atık Su Arıtma Tesisi ve 2. Etap OSB yatırımlarıdır. Hükümet 2016 yılının Mart ayında bütçe oluşturacak. Bu planlama dahilinde bizim iki projemiz birleştirilecek ve bürokratik süreci kısaltacağız" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda alınan bu önemli kararların hem kendilerini hem de yatırım kararı almaya hazırlanan firmaları rahatlatacağını söyleyerek her zaman Tavşanlı idarecileri olarak sanayicinin yanında olduklarını kaydetti. Başkan Mustafa Güler " Gündemimizde olan her iki konuda çok büyük önem arz ediyor. Sanayiciyi rahatlatacak, yatırım yapmayı planlayan iş adamları için Tavşanlı'yı cazibe merkezi yapacak bu gelişmelerin her zaman takipçisi olacağız. İstihdam seviyesi her geçen gün artan Tavşanlı OSB'de ikinci etap yatımları başladığında Tavşanlı sadece ilçe merkezinde ki insanlara değil, çevre yerleşim birimleri içinde sanayi merkezi olacak. Bu arada ZEKA ile ortak projelerimizde söz konusudur. Bu konunun da takipçisi olacağız" diye konuştu. (İT-EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim