• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu
30 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığı tarafından ilk kez Adıyaman'da düzenlenen 14 yaş ve altı yaş grupları...

30 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığı tarafından ilk kez Adıyaman'da düzenlenen 14 yaş ve altı yaş grupları grup müsabakaları Mahmut El Ensari Mesire alanında tamamlanırken, iki gün süren müsabakalar sonrasında takım halinde ve ferdi olarak Adıyaman birinci olurken Malatya ikinci oldu.

Adıyaman'da ilk kez düzenlenen yarışlara Adıyaman ve Malatya'dan çok sayıda sporcunun katıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, gelecek yıllarda bu spor olan artacağına dikkat çekerek yine büyük bir organizasyonun Adıyaman'ın önemli kültürel mekanlarından biri olan tarihi Perre Antik Kentinde yapılabileceğini söyledi. Mahmut El Ensari Mesire alanında düzenlenen parkurlarda ellerinde harita ve pusulalarıyla mücadele eden bay ve bayan sporcular adeta zaman karşı yarıştı. Adıyaman'da çok yeni bir spor dalı olmasına rağmen özellikle öğrencilerin ve çocukların ilgi yoğunluğuna dikkat çeken İl Müdürü Bağcı, "Gerçekten efor gerektiren ve zamana karşı mücadele ile yön bulmanın önemini elde derecelerde görüyoruz. Yüzlerce sporcumuz keyifle ve heyecanla ilimizde ilk kez düzenlenen bu müsabakalarda mücadele etti. Ben katılım sağlayan illerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyor, derece yapan sporcularımızı kutlu yorum" dedi. Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve Oryantring Federasyonu yetkilileri tarafından tarafından takdim edildi.

Oryantiring Federasyonu tarafından ise, İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı olmak üzere Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya plaketleri verilmek üzere de İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'ya teslim edildi. Müsabakalarda UMKE Görevlileri de ekip halinde teşekkür plaketi ve madalyaları da takdim edildi.

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu

Oryantiring Müsabakalarında Şampiyon Adıyaman Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim