• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Örümcek Ağı Kremi Erkeklerin De İlgisini Çekiyor

Örümcek Ağı Kremi Erkeklerin De İlgisini Çekiyor
Günümüzde dış güzellik kadınlar kadar erkekler için de önem taşıyor.

Günümüzde dış güzellik kadınlar kadar erkekler için de önem taşıyor. Erkekler de cilt güzellikleri için yaşlanma belirtilerini önlemeye yönelik kremler kullanıyor.

Geçtiğimiz aylarda uzun süredir formülasyonu üzerinde çalıştığı Örümcek Ağı kremini piyasaya süren Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, ürünün kadınlar kadar erkeklerin de dikkatini çektiğini ve bu duruma hiç şaşırmadıklarını dile getirdi. "Kozmetik ürünlerin genelde kadınlar tarafından kullanıldığı sanılır, oysaki son 5 senedir, erkekler, kadınların çok daha bakımlı hale gelmesinden ötürü, kendilerine dikkat etmeye başladılar" diyen Op. Dr. Cihantimur, Örümcek Ağı kremini satın alanların yüzde 35'ini erkeklerin oluşturduğunu söyledi.

ANTİAGİNG, NEM VE MULTİVİTAMİN TAKVİYESİ

Profesyonel iş yaşantısı içerisinde olan erkeklerin bedenlerine ve özellikle yüz bölgesindeki canlılığa dikkat ettiklerini ve yaşlanma belirtileri için önlem almak istediklerini dile getiren Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Örümcek Ağı kremi bir aktif kozmetik ürünü. İçeriğindeki ödüllü ajanlar, nem ve multivitamin takviyesi ile günlük kullanımla alınması gereken destekleri cilde pratik bir şekilde sunuyor. Erkekler özellikle sabah tıraştan sonra Örümcek Ağı kremini kullanarak, hem ciltlerine nem veriyorlar, hem de ileriye yönelik bir bakım sağlıyorlar. Bu şekilde iş hayatı içerisinde canlı, enerjik ve tazelenmiş bir yüzle dikkat çektikleri de bir gerçek" ifadesinde bulundu.

25 YAŞ ÜSTÜ HERKES KULLANABİLİR

Op. Dr. Cihantimur ayrıca, "Biz gözle göremiyor olsak bile, cildimiz altında kolajen ve form kayıpları 25 yaşından itibaren başlıyor. Örümcek Ağı kremi yeni kolajen üretimini desteklemez ama var olan kolajenin çok daha kaliteli olmasına olanak sağlar. Kadın, erkek herkesin, sabah akşam kullanımla ciltlerine pratik bir uygulama yaparak, bu desteği sağlaması mümkün" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim