• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı
Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve ev sahipliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokullararası bilgi yarışmalarının...

Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve ev sahipliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokullararası bilgi yarışmalarının finali yapıldı.

Finalde yarışan Abdurrahman Ortaokulu Birinci, Ali Alkan Ortaokulu İkinci, Fatma Alkan Ortaokulu Üçüncü Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulu ise dördüncü oldu. Yapılan törene, Gaziantep il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Tiryakioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Talat Ötkün, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, Nizip Ticaret Odası Meclis Üyeleri Hasan Kaya, Hüseyin Yaprak, okul müdürleri çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Yarışmanın sonunda tüm öğrencileri tebrik eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Odamız sponsorluğunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediğimiz Ortaokullararası Bilgi yarışması finalinde bu heyecanı öğrencilerimizle ve sizlerle birlikte tekrar yaşamaktan büyük bir onur ve sevinç duymaktayız" dedi. Özyurt konuşmasında, Yarışmalar toplumsal başarının elbette ki vazgeçilmezi ve insan hayatının her evresinde var olduğunu vurgulayarak, "Bizim bu yarışmayı gerçekleştirmemizde ki amacımız, öğrencilerimizin, bilgilerini pekiştirmenin yanı sıra onları motive etmek, yarışma kültürü kazandırmak, takım çalışması becerilerini geliştirmek, hızlı ve doğru karar verebilmelerini sağlamaktır. Bu yarışmada dereceye giremeyen okullarımız sakın üzülmesinler. Bu onlar için bir hırs olsun. Bu maratonda gelecek yıllarda dereceye girdiklerini, bayrağı devralarak ödül aldıklarını hep birlikte yine odamızda görmeyi diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yarışma sonucunda birinci olan Abdurrahman Ortaokulunun yarışmacı öğrencilerine tam altın, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulunun öğrencilerine yarım altın, üçüncü olan Fatma Alkan Ortaokulunun öğrencilerine çeyrek altın, dördüncü olan Bilal Saide Marufoğlu Ortaokulunun ise öğrencilerine çeyrek altın verildi.

Öte yandan yarışmacı okulların müdürlerine de 23 Nisan törenlerinde hediye verileceği bildirildi.

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Ortaokullararası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim