• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği
Muğla'nın Ortaca ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası Kapsamında Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen etkinlikler, Dalyan Mahallesi Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen etkinlik ile sona erdi.

Etkinliğe Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Garnizon Komutanı J. Yzb. Haluk Türkoğlu, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Meslek Yüksek Okulu Prof. Dr. Ramazan Güp, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Ortaca İlçe Mili Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur ve vatandaşlar katıldı.

Birlik içinde el ele vererek ortak projeler üretmenin önemine değinen Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Bu güzel vatanda yaşadığımız için şanslıyız. Bu güzellikleri başkalarına da tanıtmak için çalışıyoruz. Turizm haftası boyunca el ele vererek ortak akıl ve dayanışma ile programlar yaptık. bu güzel cennet vatanın bir parçası olan Dalyanımızı korumak istiyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Ürkmezer, Bölge turizmcilerinin gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayarak, kaliteli hizmet vereceklerine olan inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi.

Dalyan gibi önemli bir turizm markasını daha yukarıya çıkarmak için çalıştıklarını dile getiren Dalaman Ortaca Köyceğiz Turistik Otelciler Birliği (DOKTOB)Başkanı Yücel Okutur ise, "el birliği ile çalışmamız ve sürdürülebilir turizmi yaratmamız lazım, gelen misafirlerin tekrar bölgemizi tercih ederek gelmesi sürdürülebilir turizm için çok önemli" dedi.

Etkinlikte, turizme yaptıkları katkıdan dolayı Dalyan Hafize Feridun Tınaztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından DOKTOB Başkanı Yücel Okutur'a, Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin'e, TÜRSAB bölge temsilcisi Mehmet Çobanoğlu'na, DALKO Başkanı Muhammet Aktaş'a teşekkür belgesi verildi.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Meslek Yüksek Okulu Prof. Dr. Ramazan Güp, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Ortaca İlçe Mili Eğitim Müdürü İsmet Hasgül tarafından ödül verildi.

Etkinlik Dalyan Naciye Tınaztepe İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu folklor gösterisinin ardından son buldu.

Turizm Haftası kapsamında İztuzu yüzme yarışı, Ortaca Meslek Yüksek Okulunda turizm konferansı, Dalyan, İztuzu ve Köyceğiz'de öğrenci gezisi, Dalyan kanalında temizlik gibi etkinlikler gerçekleştirilmişti.

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Ortaca’da Turizm Haftası Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim