• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.grup mücadelesinde Ortaca Belediyespor, kendi sahasında Uşakspor ile 1-1 beraber kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.grup mücadelesinde Ortaca Belediyespor, kendi sahasında Uşakspor ile 1-1 beraber kaldı.

BAL 10. grupta son sırada yer alan Uşakspor ile kendi sahasında karşılaşan Ortaca Belediyespor, 90 dakika üstün oynadığı karşılaşmadan uzatmada yediği golle 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı.

Bu skorla Ortaca Belediyespor 21 puanla 12. sırada yer alırken, en yakın rakibi İzmirspor, Yeşilköy deplasmanında 0-0'lık beraberlik ile 1 puan alarak 11. sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmanın her iki yarısında da rakibine oranla topa daha çok sahip olan Ortaca, aradığı golü maçın 48. dakikasında 7 numaralı oyuncusu Hicabi Demir'in ayağından buldu.

Uşak savunmasının verdiği geri pası takip ederek kalecinin hata yapmasını sağlayan ve topu kapan Yusuf Çelik'in ceza sahası içinde yerde kalması ile kazanılan penaltıda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Hicabi Demir takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra orta sahada yaptığı baskı ile rakibinin çıkmasına izin vermeyen Ortaca, zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirse de kendini rahatlatacak 2. golü bulamadı.

Uşakspor, maçın uzatma dakikalarında geliştirdiği atakta golü bularak beraberliği yakaladı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan 10 numaralı Muhammed Erberk Aşar, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Gol pozisyonunda yaşanan karambolde Ortaca Belediyespor kalecisi Gökhan Yılmaz sakatlanarak oyun dışında kaldı. 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Ortaca'da kaleye orta saha oyuncusu Patrick Kamgaing geçti.

Takımın ligde kalması için ellerinden geleni yaparak vicdanen rahat olmak istediklerini dile getiren Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "Bu saatten sonra takımda stresi kaldırma yükünü taşıyan oyuncu sayısının fazla olması gerekiyor. Bu takımın ligde hedefi yok gibi gözükse de her oyuncunun mutlaka bir hedefi vardır. Bu tip maçlar her zaman zor maçlardır. Zemin bozuk, üç pas yapma imkanın yok, öne geçmemize rağmen son dakikada hatamızla maalesef beraberlik golünü yedik. İki maçımız var, rakiplerimizin de birer maçı var. Dolayısıyla biz nasıl bu maçtan puan kaybettiysek, gidip önümüzdeki haftada 3 puanı alıp bu yarışı son saniyeye kadar taşıyacağız. Her ne olursa olsun hatada yapsalar futbolcularımın arkasındayım" diye konuştu.

STAD: ORTACA

HAKEMLER: Emrah Elçi XX, Meriç Küçükyılmaz XX, Gökhan Barcın xx

ORTACA BELEDİYESPOR: Gökhan Yılmaz xx, Semihcan Aslan xx, Uğur Çakın xx, İnan Karabulut xx, İdris Yalçın xx, Mert Mustafa Kabaş xx, Deniz Yumurtacı xx, Yusuf Çelik xx, Hicabi Demir xx, Fatih Çelebi xx, Mohammed Sumaila xx

UŞAK BELEDİYESPOR: Ümit Kurt xx, Harun Furtuna xx, Muhammed Erberk Aşar xx, Batuhan Demir xx, Ertuğrul Keleş xx, Emre Demirer xx, Cihat Öztürk xx, Soner Durmaz xx, Yüksel Babayiğit xx, Halil Karagöz xx, Ömer Faruk Önal xx

GOLLER: Hicabi Demir (Dk. 48 Ortaca) Muhammed Erberk Aşar (Dk. 90 Uşak)

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Ortaca Belediyespor: 1 - Uşakspor: 1

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim