• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Ormanlık Alanda Erkek Cesedi Bulundu

Ormanlık Alanda Erkek Cesedi Bulundu
Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Demirören köyü yakınlarında ormanlık alanda erkek cesedi bulundu.

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Demirören köyü yakınlarında ormanlık alanda erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte avlanmak için ormanlık alana giden Demirören Köyü Muhtarı Abdullah Kurt, çalılık alanda pantolon buldu. Durumdan şüphelenerek çevrede arama yapan Kurt ve arkadaşları, parçalanmış bir halde ceset bulunca jandarmaya haber verdi. Olay yerinde bulunan kafatası ve kemik parçaları, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kimliğinin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Köyde birkaç arkadaşıyla birlikte avlanmak için ormanlık alana gittiklerini belirten Demirören Köyü Muhtarı Abdullah Kurt, "Avlanırken ormanda gezinirken Köy Deresi Mevkii'ne geldiğimizde yerde bir erkek pantolonu gördük. Yerleşim yerine bir hayli uzak olan ve insanların girmeyeceği çalılık alanda bulduğumuz pantolondan şüphelenerek çevrede arama yaptık. Aramalar sırasında kafatası bulunca durumu jandarmaya haber verdik. Olay yerine gelen jandarma ekipleri kafatası ve birkaç insan kemiği ile pantolonu Adli Tıp Kurumu'na göndermek üzere muhafaza altına aldı" dedi.

YAŞLI ADAMDAN 1 YILDIR HABER ALINAMIYORDU

Köy Deresi Mevkii'nde bulunan parçalanmış cesedin 19 Kasım 2014 tarihinde ormana çalı toplamak için giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Necmettin Ç.(84)'ye ait olduğu tahmin ediliyor. İlçe Jandarma Komutanlığı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD)'nün haftalar süren aramaları da sonuç vermemiş ve yaşlı adama ulaşılamamıştı.

Olay yerinde yapılan incelemede yaşlı adamın çalı toplamak için gittiği bölgede dengesini kaybederek tepeden dereye düştüğü ve akıntının yaşlı adamın cesedini bulunduğu yere getirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

BULGULAR NECMETTİN Ç.'Yİ İŞARET EDİYOR

Köy Muhtarı Abdullah Kurt, elbiselerin ve bulunan bazı bulguların yaklaşık 1 yıl önce kaybolan Necmettin Ç.'yi işaret ettiğini belirterek, "Avlanma sırasında tesadüfen karşılaştığımız pantolon kemeri takılı bir şekilde duruyordu. Mevki olarak insanların giremeyeceği bir yerde pantolon görünce şüphelendim. Çevrede kısa bir arama yaptığımda kafatası ve kemik parçaları gördüm. Kafatasını bulduğum yerin az yukarısında da ipe bağlanmış çalılar gördüm. Necmettin amca çalı toplayıp süpürge yapar ve bunları ilçe merkezinde satarak geçimini sağlardı. Kesin olmamakla birlikte cesedin büyük ihtimalle Necmettin amcaya ait olduğunu düşünüyoruz, tabiki kesin sonuç Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçla belli olacak" dedi.

Olay yerinde bulunan kafatası ve kemik parçaları Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim