• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Orman İşletme Müdürü Karadağ’a veda yemeği

Orman İşletme Müdürü Karadağ’a veda yemeği
Kilis Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'ın tayinin Şanlıurfa Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Kilis Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'ın tayinin Şanlıurfa Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanması nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Bir restorantta gerçekleştirilen veda yemeğine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Orman Bölge Müdürü Alparslan Altındaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, SGK Kilis İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Kaçarlar, İl Müftüsü Mahmut Karatepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer ile davetliler katıldı. Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ, yaptığı konuşmada, 14 yıldır Kilis'te görev yaptığını ifade ederek, "Orman İşletme şefi olarak başladığım görevimi ilk önce Müdür yardımcısı, sonra Orman İşletme Müdürü olarak tamamlıyorum. Görev yaptığı süre zarfında var gücümle Kilis'e hizmet etmek için çalıştım. Bunda bakanlığımızın, orman bölge müdürümüzün ve orman çalışlarının katkısı büyüktür. Son olarak Resul Osman Mesire alanın Kilis'e kazandırmasında büyük çaba sarf ettim. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum" dedi. Orman Bölge Müdürü Alparslan Altındaş, Kilis'te Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'ın güzel işler yaptığını ifade ederek, "Beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın tayinin çıkması tabiî ki bizi üzmüştür. Ama iyi bir konuma geldi. İnşallah daha da ilerleyecek bir arkadaşımız. Gerçekten çok çalışkan, üreten bir kişidir. Gece gündüz demeden koşturan, Cesim Karadağ kardeşimiz Kilis'te ormanların ağaçlandırılması, Resul Osman Mesire alanında büyük çalışmaları oldu. Gerçekten takdiri hak eden bir arkadaşımız yolu açık olsun" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'da yaptığı konuşmada, Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'ın çalışkan biri olduğunu ifade ederek, "Gödeve geldiğimizde bize Resul Osman Dağ'nı devrini sağladı. İlk zamanlar biz bu işin altından nasıl kalkacağız diye düşünürken, çeşitli kurumların yatırımları ile birlikte 17 milyon TL buraya para harcadık. Bölgenin en iyi mesire alanı oldu. Birileri dedi kodu üretiyor, rakamları abartıyor. Ama gerçeği 17 milyon TL'dir. Cesim kardeşim, Resul Osman Mesire alanında çok çalıştı. Projeleri bizim gibi takip etti. Cesim Karadağ'ın huzurunda tüm orman teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Orman Bölge Müdürü Alparslan Altındaş ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'a çeşitli hediye ve plaket takdim etti.

Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ'ın kısa süre içerisinde Şanlıurfa Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim