• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Orman İşletme Müdürleri 2015 Yılını Gündoğmuş’ta Değerlendirdi

Orman İşletme Müdürleri 2015 Yılını Gündoğmuş’ta Değerlendirdi
Antalya'nın Manavgat, Alanya ve Akseki İlçelerinde görev yapan Orman İşletme Müdür, müdür yardımcısı ve şefleri Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü...

Antalya'nın Manavgat, Alanya ve Akseki İlçelerinde görev yapan Orman İşletme Müdür, müdür yardımcısı ve şefleri Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen dayanışma ve istişare toplantısında bir araya gelerek 2015 yılının değerlendirmesini yaparken, mesleki konularda görüş alış-verişinde bulundular. Gündoğmuş Uçansu Şelalesinde ormana ait piknik alanında Gündoğmuş İşletme Müdürü Hasan Öz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, Akseki İşletme Müdürü İsmail Kaya, Alanya İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, İşletme Müdür Yardımcıları, işletme şefleri ve teknik elemanlar katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen etkinliğin ardından kısa bir açıklama yapan Alanya İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı "Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen dayanışma ve istişare toplantısında Alanya, Akseki, Manavgat ve Gündoğmuş İşletme Müdürlüğü olarak bir araya geldik. Güncel ve mesleki sorunlara dair paylaşımlarda bulunduk. Bu organizasyonların devamı meslek dayanışması için çok önemli. " dedi.

Akseki orman işletme Müdürü İsmail Kaya ise bu tür toplantıların mesleki açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekerek "2015 yılı çalışmalarının kısa bir kritiği ile güncel konularımızın istişare edildiği bu tür organizasyonların devamı meslek dayanışması için çok önemli. Ev sahipliği ve bu güzel organizasyondan dolayı Gündoğmuş Orman İşletme Müdürü Hasan Öz ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Orman İşletmelerinin bu tür toplantıları yapmamasının içlerinde bir uhde olduğunu belirten Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu "işletmeler arası kaynaşma ve birliktelik mesajı için verilmiş toplantıları bizlere hatırlamamıza vesile olan Gündoğmuş Orman İşletme Müdürü Hasan Öz ve ekibini tebrik ediyor ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür toplantıları ve beraberlikleri daha sık yapmaya çalışmak bizlere ve bizlerden sonraki arkadaşlara da örnek olur" diye konuştu.

Orman İşletme Müdürleri 2015 Yılını Gündoğmuş’ta Değerlendirdi

Orman İşletme Müdürleri 2015 Yılını Gündoğmuş’ta Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim