• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Orman Haftası Nedeni İle Kyk Yurduna Fidan Dikildi

Orman Haftası Nedeni İle Kyk Yurduna Fidan Dikildi
Orman Haftası sebebi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği tarafından Zonguldak Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci...

Orman Haftası sebebi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği tarafından Zonguldak Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunda fidan dikimi yapıldı.

Orman haftası dolayısıyla çevre faaliyetleri kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği (ALMUDER) tarafından KYK erkek öğrenci yurdunda yapılan fidan dikimi etkinliğe KYK Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Şükrettin Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksek, ALMUDER Başkanı Necdet Özkan, Yurt Yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleşen fidan dikiminde okul bahçesine ıhlamur ve ceviz ağacı fidanları ekildi. Yurt Müdürü Şükrettin Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel ve ALMUDER Başkanı Necdet Özkan toprağa ilk fidanları dikerek Orman Haftası'nın kutlu olmasını dilediler. Ardından ise yurt öğrencileri ve yurt yönetimi fidan dikimine devam ettiler.

Fidan dikimi sırasında konuşma yapan KYK Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Şükrettin Yılmaz "Yurdumuzda kalan öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmek onları sosyal ve kültürel, sportif faaliyetlerde gelişiminde yardımcı olmak, önemli gün ve haftalarda günlerin önemini belirten faaliyetler yapmak amacıyla bugün Orman Haftası nedeniyle fidan dikimi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu tür faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel; "Orman Haftası sebebi ile KYK Erkek Öğrenci Yurduna fidan dikimine katkıda bulunmak adına burada bulunuyoruz. Gençlerimiz ile burada bulunmaktan mutluyuz. Gençlerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarını her zaman destek olup onlarla birlikte olmak adına burada olmak bize mutluluk verdi. Her zaman bu tip faaliyetlere varız ve gençlerimizi destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Dernek olarak şimdiye kadar bin 700 ağaç diktiklerini ifade eden Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan; "Biz dernek olarak bugüne kadar bin 700 ağaç diktik. Bu seferde Orman Haftası nedeni ile bizde elimizden geldiği kadar ceviz ve ıhlamur fidanı dikiyoruz bu neden dolayı da mutluluk duyuyorum" dedi.

Orman Haftası Nedeni İle Kyk Yurduna Fidan Dikildi

Orman Haftası Nedeni İle Kyk Yurduna Fidan Dikildi

Orman Haftası Nedeni İle Kyk Yurduna Fidan Dikildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim