• BIST 9530.47
  • Altın 2477.626
  • Dolar 32.4651
  • Euro 34.7882
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Orman Bölge Müdürü Beşer Ve Müftü Öztürk Rektör Özer’i Ziyaret Etti

Orman Bölge Müdürü Beşer Ve Müftü Öztürk Rektör Özer’i Ziyaret Etti
Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşer ve Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşer ve Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i Ziyaret Etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Mürsel Öztürk Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) başarılı çalışmalarını ve değerlerine sahip çıkan bir Üniversite olmalarını takdir ettiklerini söyleyerek Rektör Özer'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çaycuma Kampüsü'ne hayırsever iş adamı Yusuf Günay'ın desteğiyle yapılacak olan camiinin konuşulduğu ziyarette Rektör Özer ve Orman Bölge Müdürü Beşer Çaycuma Kampüsü'nde yol kenarına yapılacak camiinin yeri hakkında görüş alışverişinde bulundu. BEÜ'nün Greenmetric Türkiye birinciliğinin önemli bir başarı olduğunu belirten Beşer, doğaya verdikleri önem için Rektör Özer ve BEÜ ailesine teşekkür etti.

Ziyaretleri için Öztürk ve Beşer'e teşekkür eden Rektör Özer, BEÜ'nün doğanın ve insanın uyumlu bir şekilde iç içe yaşadığı bir yer olduğunu belirterek, "Üniversitemizde, öncelikli olarak insanlığa faydalı olacak bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bilim ve teknikte ilerleme kaydederken aynı zamanda kampüslerimizde yaptığımız büyük yatırımlarla her geçen gün emin adımlarla büyüyoruz. Hayırsever iş adamı Sayın Yusuf Günay, İbni Sina Kampüsü'nde yaptırmış olduğu Gül-i Sani Camiinden sonra Çaycuma Kampüsü'nde de cami yapmak istemişti. Mart ayı içerisinde kendisiyle Çaycuma Kampüsü'nü gezmiştik. Bugün de Orman Bölge Müdürümüz ve İl Müftümüz ile caminin yapılacağı yer ve prosedürleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk ve mutabakata vardık. Caminin yapımı ile ilgili süreçte verecekleri desteklerden dolayı Sayın Yusuf Günay'a, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşer'e ve Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk'e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim