• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Orhan Ak Emre Belözoğlu için silah çekti

Orhan Ak Emre Belözoğlu için silah çekti
Emre Belözoğlu ile tartışan Beşiktaşlı taraftarlardan biri olan Nazmi F., tartışmanın büyümesinden Orhan Ak'ı sorumlu tutarak "Mermiyi silahın ağzına verdi. Zaten olaylar da bu yüzden büyüdü" dedi

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na yapılan saldırı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcu ile tartışan Nazmi F., olayların büyümesinde Orhan Ak'ın sorumlu olduğunu iddia etti.

Orhan Ak'ın arabasından silahını çıkardığı ve mermiyi silahın ağzına verdiğini ifade eden F.; "Vapura en son araç olarak biz bindik. Herhalde bir arkadaş Emre'nin vapurda olduğunu söyledi. Bizde taraftarız. Emre'ye karşı Beşiktaş taraftarının antipatisi var.

Çok fazla sevilmiyor. Bizde bir tezahürat yaptık ve o sırada Emre arabadan inerek, ağır konuşmaya başladı. Emre aşağıya indikten sonra bizler 4 kişi Emre'yi sakinleştirmeye çalışıyoruz. Sadece 1 arkadaşımız ile tartışıyor.

Emre bizden aldığı güç ile sataşmalara devam etti. Ağza alınmayacak küfürler etti ve aynı şekilde cevap aldı. O sırada Orhan Ak arabadan silahını aldı. Gözlerimle gördüm. Orhan Ak mermiyi bile silahın ağzına verdi ve biz silahı elinden aldık.

Silahı gördükten sonra hepimiz çileden çıktık. Silah çekmek nedir? Sonuç itibari ile sizler futbolcusunuz. Bizde de ruhsatlı silah olabilirdi? Silah'ı bize çektikten sonra olaylar çığrından çıktı. Ondan sonra onlar da bize vurdu, biz de onlara vurduk" dedi.

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER OLDU"

Orhan Ak'ın elinden silahı ellerinden alıp jandarmaya verdiklerini belirten Nazmi; "Olaylar yatıştıktan sonra Jandarma geldi. Onlar 'cenazeye gitmemiz gerekiyor, cenaze dönüşünde uğrarız' dediler. Biz Orhan Ak'ın silahını aldıktan sonra jandarmaya verdik. Jandarma silahın seri numarasını aldı. Herşey kayıtlı. Bizim yalan konuştuğumuz bir şey yok.

Tabii ruhsatlı olduğu için geri iade edildi. Komutanımız da; ' Silah her ne kadar ruhsatlı olursa olsun, silah çekmeye hakkı yok' dedi. Zaten silah çekilince olaylar büyüdü. Yoksa sözlü sataşmalar ile olay bitecekti. Ağza alınmayacak küfürler oldu.

Emre Belözoğlu'nu herkes biliyor. Basında yazıldığı gibi göz altına alınma durumumuz söz konusu değil. Komutanımız sağolsun yardımcı oldu.

Bizlerde Manisa'ya deplasmana gidiyoruz. Birinin göz altına alınması gerekiyorsa onlar göz altına alınmalı. Arabımızın farına silahla vurdular. Bu görüntüler mevcut. " diyerek sözlerini tamamladı.

"TARTIŞMAYI SİLAH ÇEKİP BÜYÜTEN ORHAN AK'TIR"

Yaşananları Twitter hesabından duyuran S.Ö isimli taraftar ise şu ifadeleri kullandı: "Emre Belözoğlu olaylarını anlatıyorum. 5 kişi Beşiktaş - Akhisar maçı için yola çıktık. Mudanya vapuruna bindiğimizde Emre Belözoğlu'nun vapurda olduğunu söylediler, bizlerde taraftar olarak "türlü türlü huyu" bestesini söyledik. Emre de arabasından çıkıp bizlere küfür etti.

Sözlü tartışma devam ederken Orhan Ak arabasından bizlere silah gösterdi. Bu olaydan sonra arkadaşlarımız çıldırdı ve saldırdı. Sözlü tartışmayı Silah çekerek büyüten adam Orhan Ak'tır. Silah çekilmesi ardından Hem Emre, hem Orhan dayak yedi.

Orhan Ak'ın elindeki silahı aldık. Jandarmaya teslim ettik. Bütün olay budur. Orhan Ak, aracımıza silahının dipçiği ile zarar verdi. Olayları büyüten Orhan Ak ve Emre Belözoğlu'dur. Vapurun güvenlik kameralarında ve jandarma görüntülerinde silah görünmektedir."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim