• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği doğal ve organik hayvancılık projesi toplantısını Yazıhan ilçe Belediyesi toplantı salonunda...

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği doğal ve organik hayvancılık projesi toplantısını Yazıhan ilçe Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.

Programa Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ali Selvi, Yazıhan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zafer Tanrıverdi, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Toprak A.Ş yönetim kurulu Başkanı Murat Kılıç ile Yazıhanlı koyun keçi yetiştiricileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, küçükbaş hayvancılığın organik bir hayvancılık olduğunu belirterek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bu konularda üreticilere destek sunduğunu ifade etti. Bu proje ile kentte hayvancılığa destek olunacağını kaydeden Selvi, "Bu projeyle bizlere değil kendinize de destek olacaksınız. Aynı zamanda Malatya hayvancılığına destek olacağınız gibi hayvancılığın da daha verimli hale geleceğine inanıyorum" diye konuştu. Birlik Başkanı İhsan Akın ise programa katılanlara teşekkür ederek projedeki amaçlarının organik üretim yapan üreticilere hem destek olmak hem de eğitim verilmesi olduğunu söyledi. Bu tür toplantıların her ilçe de yapılarak yetiştiricilerin duyarlı olması konusunda çalışacaklarını belirten Akın, "Sahada yapmamız gereken görevler var, bunları hep birlikte yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yazıhan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zafer Tanrıverdi ve Toprak A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç'ta kısa bir konuşma yaparak organik doğal hayvan üretimi desteği projesi ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı soru cevap kısmı ile son buldu.

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Organik Hayvancılık Projesi Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim