• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Orduspor’a Taraftardan Baklavalı Destek

Orduspor’a Taraftardan Baklavalı Destek
Orduspor'un taraftar gruplarından olan 52 Genç Taraftar Derneği üyeleri, Ordusporlu futbolculara baklava ikramında bulunarak destek çağrısı yaptı.

Orduspor'un taraftar gruplarından olan 52 Genç Taraftar Derneği üyeleri, Ordusporlu futbolculara baklava ikramında bulunarak destek çağrısı yaptı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Tesisleri'nde, Teknik Direktör Turgut Kır yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas çalışması ile devam eden idman çift kale maç ile sona erdi.

TARAFTARDAN BAKLAVA DOPİNGİ

Antrenman sonrası Orduspor taraftar gruplarından 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ve dernek yöneticileri futbolculara baklava ikramında bulundu.

Baklava ikramında bulunarak futbolculara moral veren Aydın ve dernek üyeleri Orduspor'a desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Futbolcuların tamamını kardeşleri olarak gördüklerini aktaran Aydın, "Biz tüm futbolcularımızı kardeşlerimiz olarak görüyoruz. Gerçekten her maçta yüreğinizi ortaya koyarak oynuyorsunuz. Yenseniz de yenilseniz de bizim için şampiyon sizlersiniz. Sizlerle gurur duruyoruz" dedi.

KIR: "ÜMRANİYESPOR MAÇINI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Taraftarları her zaman yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, baklava ikramında bulunan 52 Genç Taraftarlar Derneğine teşekkür etti.

Ümraniyespor maçı hazırlıkları hakkında da açıklamalarda bulunan Kır, "Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızdalar ve her zaman Ordusporlular. Bizlere verdikleri destek ve moralden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde Ümraniyespor maçı var. Kahramanmaraşspor maçını geride bıraktık. Maraş maçı kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Haftalardır aynı şeyi söylüyoruz. Kazanabileceğimiz birçok maçta ya mağlup olduk ya da berabere kaldık. İnşallah Ümraniyespor maçında bu şanssızlığı ve talihsizliği yaşamayız, vurduğumuz her top gol olur, 3 puanla buluşup Üsküdar maçında da İstanbul'da kümede kalma adına büyük bir final oynarız. Biz Ümraniyespor ile oynayacağımız maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Takımdaki eksikliklere de değinen Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Hatayspor maçında sakatlanan kaptan Safa Serbest ve sakatlığı devam eden Yunus Şimşek'in Ümraniyespor maçında forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Orduspor’a Taraftardan Baklavalı Destek

Orduspor’a Taraftardan Baklavalı Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim