• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Orduspor Potada Galibiyet Hedefliyor

Orduspor Potada Galibiyet Hedefliyor
Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, Edirne BŞB maçını kazanarak moral depoladıklarını, yarın oynanacak olan Mersin BŞB karşılaşmasını...

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, Edirne BŞB maçını kazanarak moral depoladıklarını, yarın oynanacak olan Mersin BŞB karşılaşmasını da kazanarak çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, geçen hafta deplasmanda karşılaştığı ve 75-72 mağlup ettiği Edirne BŞB maçının mutluluğunu yaşıyor. Yarın saat 16.00'da kendi sahasında Mersin BŞB'yi ağırlayacak olan Orduspor, rakibini mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. Deplasmanda kazanılan Edirne BŞB maçını değerlendiren Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, önemli bir galibiyet kazandıklarını belirtti. Yarın oynanacak olan Mersin BŞB maçında takımdan ayrılan ve sakat olan oyuncuların eksikliğini yaşayacaklarını dile getiren Deringöl, her koşula rağmen kazanıp çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

"MOSS'UN YERİNİ DOLDURAMADIK"

Edirne BŞB galibiyetinin ardından takımda yaşanan havayı ve ayrılan oyuncular hakkında bilgiler veren Deringöl, "Edirne maçı bizim için muhteşem bir galibiyetti. Rakibiz olan bir takıma karşı aldığımız galibiyet gerçekten sevinç vericiydi. Bildiğiniz gibi Vanderslo takımdan ayrıldı, bu bizim için bir dezavantaj olacak. Şuan işçin oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Alacağımız oyuncuyu BOTAŞ maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Vanderslo'un yarine İsveç Milli Takımını oyuncusunu aldık ancak henüz daha önce takımdan ayrılan D'andra Moss'un yerini dolduramadık. Dün gece geç saatlere kadar oyuncu belirlemeye çalıştık ve iki oyuncu üzerinde yoğunlaşarak görüşmelere başlamayı düşünüyoruz. İnşallah anlaşırsak Ordu'ya getirip BOTAŞ maçına yetiştirmeyi çok istiyoruz" dedi.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Yarın oynanacak olan Mersin BŞB maçının çok önemli olduğunu ve takımda sakat oyuncuların bulunduğunun altını çizen Levent Deringöl, "Yarın sahamızda Mersi BŞB ile karşılaşacağız ve kolay bir maç olmayacak. Kaptanımız Gülşah Akkaya'nın dizinde sakatlık var ve tekrar bir şişme oluştu. Sonuçları bekliyoruz eğer durumu iyi olursa gelip yarın oynayacak ancak durumu ciddi ise yarın oynaması güç. Vanderslo takımdan ayrıldı. Bu oyuncularımız olmadığı için işimiz her ne kadar güç olsa da biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftar desteğini de arkamıza alarak Mersin BŞB'yi mağlup etmek istiyoruz. Bundan sonra önemli maçlar bizi bekliyor" diye konuştu.

Orduspor Potada Galibiyet Hedefliyor

Orduspor Potada Galibiyet Hedefliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim