• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Orduspor - Adana ASKİ Maçının Ardından

Orduspor - Adana ASKİ Maçının Ardından
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde, normal süresi 75-75 biten maçta Adana ASKİ, Orduspor'u uzatmalarda 89-77 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde, normal süresi 75-75 biten maçta Adana ASKİ, Orduspor'u uzatmalarda 89-77 mağlup etti. Maçın ardından iki takım başantenörü açıklamalarda bulundu.

Kazanmak için çıktıkları maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirten Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, "Çok üzgünüz. Almamız gereken bir maçı kaybettik. Maça çok iyi başladık, çok iyi bir takıma karşı oynadığımızı biliyorduk. Devre arası baktım oyuncularım çok mutlu, onlara maçın bitmediğini hatırlattım. 3. periyota çok kötü başladık ve 15 sayılık farkın erimesine imkan verdik. Biraz daha dikkatli olup mücadele etmiş olsaydık bu maçı kazanmış olacaktık. İki uzunumuz oyundan çıkınca uzatma dakikalarında çokta yapacak bir şeyimiz kalmadı. Bu maçı kazanmak takımımızın istikbali için çok önemliydi ama olmadı" dedi.

ADANA ASKİ CEPHESİ

Yeni bir takım kurduklarını ve Orduspor'a karşı galip geldiklerini dile getiren Adana ASKİ Başantrenörü T.Kaan Artun, "Biz Orduspor'a göre çok daha bütçeli bir takımız, bizim yaşadığımız baskı daha büyük. Orduspor kendi bütçesi dahilinde çok iyi işler yaptı. Avrupa'da ve ligde ayakta kalma savaşı veriyor, biz de aynı şekilde bu savaşın içerisindeyiz. Yeni bir takım kurduk 6 oyuncu değiştirdik. O yüzden artık biz de kazanıp aşağılardan kendimizi kurtarmak istiyoruz. Bu maçın böyle geçeceğini tahmin edebiliyorduk. Orduspor da gerçekten çok iyi mücadele etti. İki tarafa da çalınan fauller oldu. Rakibin uzun oyuncularının faul yemesinden sonra uzatmada avantaj elde ettik. Zor bir lig oynuyoruz. Bugün kazandık, inşallah kendi evimizde de kazanarak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor - Adana ASKİ Maçının Ardından

Orduspor - Adana ASKİ Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim