• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Ordululardan Kadıoğlu’na Sevgi Seli

Ordululardan Kadıoğlu’na Sevgi Seli
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu İli Fatsa İlçesi Aslan Camii Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu İli Fatsa İlçesi Aslan Camii Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Kadıoğlu'na Ordulular yoğun ilgi gösterdi.

Ordu İli Fatsa İlçesi Aslan Camii Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı. Aslan Camii Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gevrek, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Aslan Camii Köyü Dernek Başkanı Muhammed Güney ve çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

Aslan Cami Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde konuşan Dernek Başkanı Muhammed Güney, "Başta Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime programımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Derneğimizin tahsisi konusunda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'na şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR"

Esenyurt Belediyesi Ordulu Meclis Üyesi Mustafa Gevrek, dernek yerini alabilmek için çok çaba sarf ettiklerini belirten Gevrek, "Sadece bizim ilçemiz Esenyurt'a örnek olan değil İstanbul'a ve Türkiye'ye örnek olan bir belediye başkanımız var. Bu da Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'dur. Ordulu bütün dernekleri ve hemşerilerimizi birbirine kenetleyerek, kaynaştırarak daha iyi sonuç almayı düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'nun destek ve yardımlarından dolayı Ordu Aslan Camii ve çevre köyleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

Ordulu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Esenyurt'ta bize çok destek veren ve Esenyurt'umuzun bu noktalara gelmesinde her zaman yanımızda olan tüm Ordulu hemşerilerimize selam olsun. Bir olacağız, birlik olacağız, diri olacağız. Rabbim bu ülkeye, bu millete zeval vermesin. Bu topraklardan başka gidecek yerimiz yoktur. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz ve ezanları susturmayacağız. Aslan Camii Köyü derneğimizin yer tahsisi konusunda üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Ordulu hemşerilerimiz için bu hayırlı işte biz de varız. Dernek binanız şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmalar ardından program yemek ikramı ile sona erdi.

Ordululardan Kadıoğlu’na Sevgi Seli

Ordululardan Kadıoğlu’na Sevgi Seli

Ordululardan Kadıoğlu’na Sevgi Seli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim