• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Ordulu STK’lardan 28 Şubat Açıklaması

Ordulu STK’lardan 28 Şubat Açıklaması
Türkiye Gençlik Vakfı Ordu İl Temsilciliği öncülüğünde 14 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katılımı ile 28 Şubat'ın yıl dönümünde basın açıklaması...

Türkiye Gençlik Vakfı Ordu İl Temsilciliği öncülüğünde 14 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katılımı ile 28 Şubat'ın yıl dönümünde basın açıklaması düzenlendi.

Türkiye Gençlik Vakfı Ordu İl Temsilciliği öncülüğünde 14 Sivil Toplum Kuruluşu'nın katılımı ile Ordu'da ortak basın açıklaması yapıldı. Şarkiye Mahallesi'nde bulunan Tahıl Pazarı'nda düzenlenen basın açıklaması eski Başbakan Necmettin Erbakan'a ve şehitlere dua okunması ile başladı. "28 Şubat Kara Bir Leke" ve "Darbelere Karşı Biriz" yazılı dövizler bulunan STK temsilcileri tekbirler getirdi.

STK'ların katılımı ile düzenlenen basın açıklamasında konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Ordu İl Temsilcisi Ahmet Güler, "Bugün günlerden 28 Şubat, yani ülkemizi karanlığa gömen post-modern darbenin yıl dönümü. Bir araya gelmemizin sebebi darbelerin tarihlerini anlamak değil, artık bu ülkede topyekün, milletçe, darbelerin karşısında dik duracağımızı haykırmaktır. Ordu'daki bütün STK'larla ve halkımızın desteği ile 27 Mayısların, 12 Eylüllerin, 28 Şubatların, 27 Nisanların ve 17-25 Aralıkların bir kez daha yaşanmaması, hiç kimsenin bir daha böyle bir alçaklığa cüret edememesi için hepimiz bugün burada ve bir aradayız. Evet, darbelere karşı hepimiz biriz ve "Zalimler için yaşasın cehennem" diyoruz" dedi.

Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerin başarıya ulaşamayacağına dikkat çeken Güler, "Bu ülke topraklarında ecdadın ruhuyla yeniden dirilişe geçmiş bir gençlik varken ve bu gençliği destekleyen bir halk varken Allah'ın izniyle hiç kimse darbe kelimesini ağzına dahi alamayacaktır. Diklenmeden dik duran, imanlı, ahlaklı, hoşgörülü, karakterli ve ümmet bilincine sahip bu gençlik varken bu millet yatağında rahat uyusun. Artık dirilişe geçmiş bu gençler ve bu halk olduğu sürece, yani ülkenin gerçek sahipleri var olduğu müddetçe, Türkiye'ye bu güzelim cennet vatana zarar vermek isteyen hiç kimse başarıya ulaşamayacaktır. Biz Ordulu STK'lar olarak ülkenin huzuru ve barışı için din, dil, ırk ve etnik ayrımcılığa geçit vermeyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tekbir getiren STK temsilcileri olaysız bir şekilde dağıldı.

Ordulu STK’lardan 28 Şubat Açıklaması

Ordulu STK’lardan 28 Şubat Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim