• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ordu şehidini bağrına bastı

Ordu şehidini bağrına bastı
Şırnak'ın Cizre ilçesi Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Ordulu...

Şırnak'ın Cizre ilçesi Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Ordulu polis memuru Harun Maytalman, memleketi Ordu'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenaze töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye düşmanlarının asla başarılı olamayacağını belirterek, "Hiç kimse merak etmesin bu topraklar kıyamete kadar Müslüman Türk milletinin toprağı olarak kalacaktır" dedi.

Kabataş Belediye meydanında düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Jandarma Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ilçe Belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

"Bu topraklar kıyamete kadar bizimdir"

Oldukça duygusal anların yaşandığı törende şehidin cenaze namazını Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu kıldırdı. Cenaze namazının kılınmasının ardından bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, terör örgütlerine beddua etti. "Allah bu devletin bu milletin düşmanlarını kahrü perişan eylesin" diyen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Dört koldan ülkenin birliğini, dirliğini istiklalini ve istikbalini yok etmek için çalışıyorlar. Bütün bu terör örgütlerine karşı darbecilere karşı millet olarak tek yumruk olduk. Bir tarafta FETÖ, bir tarafta PKK, bir tarafta DAEŞ. Hepsine karşı millet olarak, 79 milyon olarak tek yumruk tek yürek olarak mücadeleye devam edeceğiz. Bu millete diz çöktürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Hiç kimse merak etmesin bu topraklar kıyamete kadar Müslüman Türk milletinin toprağı olarak kalacaktır. Bu topraklarda düşmanlarımız asla payidar olamayacak, asla başarılı olamayacaklardır" diye konuştu.

Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından şehit Harun Maytalman'ın tabutuna omuz vererek cenaze aracına kadar omuzunda taşıdı. Kurtulmuş, cenaze aracı ile birlikte şehidin aile karistanlığına kadar gitti.

Ordu şehidini bağrına bastı

Ordu şehidini bağrına bastı

Ordu şehidini bağrına bastı

Ordu şehidini bağrına bastı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim