• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, öncelikli hedeflerinin tüm ilçelerdeki tesislerin bakım ve onarımlarını yapmak olduğunu, tesislerin...

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, öncelikli hedeflerinin tüm ilçelerdeki tesislerin bakım ve onarımlarını yapmak olduğunu, tesislerin içinde bulunan boş alanları ise değerlendirerek gençlerin hizmetine sunmak istediklerini söyledi.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Altınordu ilçesinde bulunan Durugöl Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapımı devam eden çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Genç, tüm spor tesislerinin içinde bulun her boşluğu değerlendirdiklerini belirtti. Ordu'yu sporda ileri taşımayı hedeflediklerini ifade eden Genç, yapılan çalışmalarla sporcu sayısının artmasını ve başarılı sporcular yetiştirerek 2020 Olimpiyatları'nda Ordulu sporcuların yer almasını istediklerini vurguladı.

"OLİMPİK YÜZME HAVUZUNU ATA SPORLARININ MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Olimpik Yüzme Havuzu binası ve Durugöl Spor Salonu binası içinde bulunan boş alanları değerlendirerek sporcuların hizmetine sunacaklarını aktaran Genç, "Bakanlığımızın desteği ile sporcularımıza yeni antrenman alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz ilçelerimizde var olan tesislerin bakım ve onarımı, ardından da mevcut tesislerin her köşesini gençlerimizin kullanabileceği bir hale getirmek. Özellikle Olimpik Yüzme Havuzumuzu ata sporlarının merkezi olması için çalışmalarımız sürüyor. Mevcut antrenman sahalarını ilaveten havalı silahlar atış poligonu, 5 metre ve 18 metre okçuluk salonu, güreş salonu ve satranç salonu yapıyoruz. Ayrıca Durugöl Spor Salonu tribün üst taraflarına ise masa tenisi oyun alanı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Ulusal ve uluslararası müsabakalar için Durugöl Spor Salonu'nu iyileştirdiklerine dikkat çeken Genç, "Bakanlığımızdan gelen özel ödenekle ilimizin önemli spor merkezi olan Durugöl Spor Tesisleri içinde bulunan Durugöl Spor Salonu ve Sporcu Eğitim Merkezi'nin mantolamasını yaptırıp yeniden boyatacağız. Bu yapacağımız ulusal ve uluslararası organizasyonlar için çok önemli. Salonların görüntüsü ve çevre düzenlemesi çok önemli. Çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah tüm kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ile Ordumuzun spor kenti olmasını başaracağız" diye konuştu.

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim