• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Ordu Esnafından Orduspor’a Destek

Ordu Esnafından Orduspor’a Destek
Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve esnaf odaları başkanları Orduspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve esnaf odaları başkanları Orduspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Durugol Orduspor Tesisleri'nde bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarete Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu'nun yanı sıra esnaf odaları başkanları ve Altınordu ilçesinde hizmet veren çok sayıda esnaf katıldı. Düzenlenen destek ziyaretinde konuşan Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Ordu'yu temsil eden Orduspor'un her zaman arkasında olacaklarını söyledi.

BOSTANCIOĞLU: "ORDUSPOR'UN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Orduspor'a her zaman destek olacaklarını ifade eden Bostancıoğlu, "Orduspor Ordu'nun gözde spor kulübüdür. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da karınca kararınca, iyi günde kötü günde Orduspor'un arkasında duracağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Esnaf arkadaşlarımıza sesleniyorum, "lütfen Orduspor'a sahip çıkın, yardım edin ve bu yardımı masraf olarak görmeyin. Çünkü Orduspor bizi Türkiye'nin de dışına itti bizi tanıttı. Ordu artık büyükşehir ve en önemli markamıza destek olalım." Bu ziyaret sadece yardım amaçlı değil birlik ve beraberliğimizi göstermektir. Biz bundan sonra Orduspor'un hem yanında hem destekçisi hemde arkasında olacağız" dedi.

PAMUK: "ORDULULARI KULÜBE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, esnaf odalarını her zaman yanlarında görmekten mutlu olduğunu belirtti. Orduspor'a üyelik noktasında Ordululara yeniden çağrıda bulunan Pamuk, "Orduspor Ordu'nun hayat damarlarından bir tanesi. Orduspor'un yaşaması için bizlerde mücadele veriyoruz. Ordu'da 20 bine yakın esnaf var ve bu çok ciddi bir güç. Bu anlamda birlik ve beraberlik olursa amaca ulaşabiliriz. Orduspor sıkıntılar yaşamasına rağmen bu günlere kadar geldi. İnşallah ikinci yarı mevcut takımın çoğunluğunu koruyarak hemde ekonomik olumsuzluk yaşamadan takım ayakta duracağını, gelecek yılda da farklı atmosferde olacağımız düşüncesi ile yolumuza devam ediyoruz. Ben bu anlamda bugüne kadar yaptıkları desteklerden dolayı esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Orduluları da kulübe üye olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen ziyaretin ardından esnaf odaları temsilcileri, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdüren Ordusporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ordu Esnafından Orduspor’a Destek

Ordu Esnafından Orduspor’a Destek

Ordu Esnafından Orduspor’a Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim