• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Ordu Büyükşehir Belediyesine en iyi alt yapı uygulayan belediye ödülü

Ordu Büyükşehir Belediyesine en iyi alt yapı uygulayan belediye ödülü
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CNR fuar merkezinde düzenlenen İntertraffic İstanbul fuarında "en iyi alt yapı uygulayan belediye" ödülünü...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CNR fuar merkezinde düzenlenen İntertraffic İstanbul fuarında "en iyi alt yapı uygulayan belediye" ödülünü aldı.

İntertraffic İstanbul fuarı CNR fuar merkezinde düzenleniyor. Türk ulaşım sektörünü 18 yıldır bir araya getiren Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açıldı. Bu yıl 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcının yer aldığı Intertraffic İstanbul'a, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler gibi 90'dan fazla ülkeden 6.000'i aşkın ziyaretçi bekleniyor.

Fuar kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "En iyi alt yapı uygulayan belediye" ödülünü düzenlenen törenle aldı. Törende bir konuşma yapan Yılmaz, "Biz Türkiye'nin otuzuncu büyükşehiriyiz. Sona kalmamız bazı işleri yapmamız açısından da geç kaldığımızın bir göstergesi. 121 km karayolları olan bir Büyüksehiriz. Günlük 125 bin aracın uluslararası yoldan geçiş yaptığı bir Büyükşehiriz. İstanbul'daki, trafiği göz önüne alın eğer biz tedbir almamış olsaydık bu trafik gün boyu da kendi ilimizde beklenen bir realiteydi. Bu akıllı trafik sistemleri Türkiye'de ilk uygulayan belediyelerden bir tanesiyiz. Başımıza gelmeyen de kalmadı bakanlık bu konularla ilgili düzenlemeleri daha yeni serbest bıraktı. Her türlü verilere bakıldığında başta can kaybı dahil sıfıra yaklaşmış bir büyükşehiriz. Bakanlığımız yeni bir uygulamaya geçti ancak biz kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bin 300 kilometre sıcak asfalt yaptık. Niye sıcak asfalt yapıyoruz çünkü 30 yıl garanti veriyoruz. Her yıl yol yapmaktan bıkmış bir memleketiz yolu yapıyoruz gelecek yıl yeniden yol yapıyorduk. Her yıl yol yapmaktansa bire dört maliyet farkını göz önüne alarak bir defa yapan bir büyükşehiriz. 120 kilometrelik karayolu ağında ücretsiz internet ağı yapan belki de Avrupa'da ki tek il biziz. Vatandaşlarımızın başta öğrencilerimizin bu hizmetten nasıl memnun olduğunu takdir edersiniz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesine en iyi alt yapı uygulayan belediye ödülü

Ordu Büyükşehir Belediyesine en iyi alt yapı uygulayan belediye ödülü

Ordu Büyükşehir Belediyesine en iyi alt yapı uygulayan belediye ödülü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim