• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı

ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı
ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri'de ar-ge merkezi sayısının 6'ya ulaştığını...

ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri'de ar-ge merkezi sayısının 6'ya ulaştığını söyledi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Davut Gül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı katıldı.

2017 Yılı Teknik Destek Programı başvuruları sürüyor

Toplantı öncesinde basına açıklamada bulunan Sivas Valisi Davut Gül, 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında ikinci dönem başvurularının Haziran ayı sonunda tamamlandığını ve ajansa 20 başvuru yapıldığını belirtti. Önümüzdeki günlerde destek almaya hak kazanan başvuruların açıklanacağını kaydeden Sivas Valisi Davut Gül, ikişer aylık dönemler halinde yapılan başvuruların yıl sonuna kadar alınmaya devam edeceğini ifade etti.

Kayseri'de özel tasarım merkezi kurulacak

Ayrıca, "Türkiye'de firmaların ar-ge altyapılarının güçlendirilmesi ve desteklenmesi" hedefi kapsamında, TR-72 bölgesindeki ar-ge merkezi sayısının artırılması amacıyla yapılan çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri'deki ar-ge merkezi sayısının 6'ya ulaştığını ve kentte özel bir tasarım merkezi kurulması için Ajans olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanlığına Yozgat Valisi Yurtnaç devam edecek

Sivas Valisi Davut Gül, son olarak, 25 Temmuz itibariyle Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın, Başkan Vekilliği görevine ise Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın devam edeceğini sözlerine ekledi.

ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı

ORAN Yönetim Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim