• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Oran Kalkınma Ajansı İle Toplantı

Oran Kalkınma Ajansı İle Toplantı
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile ortak toplantı yaparak yapılabilinecek projeler ve yatırımlar hakkında...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile ortak toplantı yaparak yapılabilinecek projeler ve yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulunulduğunu söyledi.

Oran toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Öztürk, Yüksel Kahraman ve Mustafa Türkmen ile ORAN Program Yönetim Birim Başkanı Mehmet Okur, Tanıtım ve İş Geliştirme Birim Başkanı Fazıl Güler, Program Yönetim Birimi Uzmanı Özay iştirak ettiler.

Kalkınma Ajansların, kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, destekleyici, koordinatör ve katalizör olarak faaliyet gösteren kuruluşlar olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

"Orta Anadolu katlına Ajansı ile Melikgazi Belediyesi olarak ortak yapılan projeler ile yapılabilinecek projeler hakkında detaylı bir toplantı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi projesi bol olan ve buna uygun olarak yatırımı çok olan bir belediyedir. Çok geniş alanda çok konumlu bir belediyeyiz. Yani organize Sanayi bölgeleri, Üniversite hastanesi, Özel sağlık kurumları, büyük alış veriş merkezleri, tarihi mekanların büyük bir kısmı, eğitim kurumları, doğal ve turistlik merkezleri, esnaf siteleri gibi çok geniş bir hizmet alanına sahiptir. Hizmet yelpazesi geniş olunca bir o kadarda yatırım ve uygulama projesi oluşmaktadır. Ancak önemli olan yatırım ve hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılmasıdır. Bu açıdan akılcı yatırımlar için ORAN ile ortak çalışıyoruz "

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlar ile ortak ve dayanışma içerisinde çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle tarihi mekânların korunma projesi ile atıkların geri dönüşüm projesinde ortak yatırımlar yapılabilineceği kararı alındığını sözlerine ekledi.

Oran Kalkınma Ajansı İle Toplantı

Oran Kalkınma Ajansı İle Toplantı

Oran Kalkınma Ajansı İle Toplantı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim