• BIST 9715.96
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Online Temizlik Hizmeti İçin temizlikyolda.com

Online Temizlik Hizmeti İçin temizlikyolda.com
temizlikyolda.com sitesi online olarak size temizlik hizmeti sunan, profesyonel bir ekine sahip olan bir online sitedir.

temizlikyolda.com sitesi internetten kolayca ulaşılabilen kaliteli temizlik sitelerinden birisidir. Bu sitenin ana sayfasında sitede verilen hizmetleri rahatça görebilirsiniz. Sitenin ana sayfasında ilk olarak hizmetler sıralaması göze çarpar. Bu web sitesinde verilen hizmetler arasında perde yıkama, kuru temizleme, halı yıkama, ev-ofis temizliği, çamaşır yıkama hizmetleri bulunur. Bu hizmetleri alabilmek için başlıklardan sizin ihtiyacınız olanı tıklamanız gerekir. Kuru temizleme başlığına tıklayarak sizin evinize en yakın olan kuru temizlemeciyi bulabilir, bu kuru temizlemeciler içerisinde güvenli olanı tercih edebilir, firmalar hakkında yorumlara ulaşabilir ve kuru temizleme fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Bu şekilde güvenli ve ucuz bir firma tercih etmiş olursunuz. Sitenin üst bölmesinde giriş yap ve kayıt ol seçenekleri ile siteye giriş yapabilir ya da yeni üyelik alabilirsiniz. Sonrasında firmaya adres ve kişisel bilgileriniz ile üye olabilirsiniz.

 

Temizlik Siteleri ile Profesyonel Temizlik

Bu sitenin canlı destek hattı ile de site hakkında ve diğer temizlik çeşitleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Canlı destek hattına günün her saati ulaşma imkanınız bulunur. Sitenin diğer özellikleri sitenin alt bölmesindeki başlıklarda yer alır. Site içindeki kampanyalardan bu başlıklar ile haberdar olabilirsiniz. Yine sitenin iletişim bilgileri de iletişim başlığı altında yer alır. Sitenin kullanıcı sözleşmesi de ana sayfada bulunur. Sitenin şikayet formu ile de siteyle ilgili şikayetlerinizi siteye bildirme şansınız olacaktır. Sitede yer alan bir başlıkta temizlik başvurusu başlığıdır. Tüm bu özellikleri ile bu online site size güvenilir bir temizlik şirketi bulmanızda yardımcı olacaktır. Bunun için bu web sitesine girerek, üye olabilir ve siparişini kredi kartınız ile verebilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim