• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Onkoloji Hastanesi Ve Nükleer Tıp Merkezi Hizmete Girmesi Sayılı Günler Kaldı

Onkoloji Hastanesi Ve Nükleer Tıp Merkezi Hizmete Girmesi Sayılı Günler Kaldı
Son günlerde Kars'ta çıkarılan "Araştırma Hastanesi" kapatılıyor spekülasyonlarına inat, Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi...

Son günlerde Kars'ta çıkarılan "Araştırma Hastanesi" kapatılıyor spekülasyonlarına inat, Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan Onkoloji Hastanesi ve Nükleer Tıp Merkezi'nin hizmete girmesine sayılı günler kaldı.

Geçici kabulleri yapılan Onkoloji Hastanesi ile Nükleer Tıp Merkezi'nde cihazların montajları yapılırken, Onkoloji Hastanesi ve Nükleer Tıp Merkezi'nin de faaliyete geçmesiyle birlikte KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin Kafkasların ve Bölge'nin sağlık üssü olacak.

Rektörlük görevine atandıktan günümüze kadar Kafkas Üniversitesi yerleşkesini adeta inşaat alanına çeviren KAÜ'nün başarılı Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, "3 yıl öncesinde Atatürk Üniversitesi'nde eğitim alan öğrencilerimiz için Onkoloji Hastanesi'nde Nükleer Tıp Merkezi yoktu. Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ın destekleriyle Kars'ta Onkoloji Hastanesi'ne Nükleer Tıp Merkezi kuruldu" dedi.

'Onkoloji Hastanesi'nde o kadar cihaz alındı çürümeye bırakıldı" diye bir algı operasyonu yaratıldığına dikkat çeken Prof. Dr. Sami Özcan, "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz. 4 tane nükleer tıpçı doktor geldi ve bir süre çalıştılar. "Hocam bizim burada çalışabileceğimiz bir alan yok" dediler ve Onkoloji Hastanesi'nde nükleer tıp alanı olmadığı için gittiler. Hastane olacak ki doktor burada gelip çalışsın" diye konuştu.

"ONKOLOJİ HASTANESİ VE NÜKLER TIP MERKEZİ KISA SÜREDE HİZMETE GİRECEK"

KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin 250 yatak kapasitesine sahip olduğunu ve şuanda yaklaşık 150 yatan hasta bulunduğu ve hastanede sağlık hizmetlerin aralıksız verildiğini ifade eden Rektör Özcan, Araştırma Hastanesi'nin Kafkasların ve Bölge'nin sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Prof. Dr. Sami Özcan, "Çok şükür Onkoloji Hastanemiz Nükleer Tıp Merkezimizin geçici kabulünü aldık. Cihazların montaj işlemleri devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde hizmete açılacak" şeklinde konuştu.

IÇ-

Onkoloji Hastanesi Ve Nükleer Tıp Merkezi Hizmete Girmesi Sayılı Günler Kaldı

Onkoloji Hastanesi Ve Nükleer Tıp Merkezi Hizmete Girmesi Sayılı Günler Kaldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim