• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

One plus 2 temmuzda görücüye çıkacak!

One plus 2 temmuzda görücüye çıkacak!
Teknolojiseverlerin yakından takip ettiği oneplus 2 ne zaman geliyor? Oneplus two fiyatı özellikleri ne? Hepsi haberimizde.

OnePlus, One modeli ile Android severlerin tutkusuna dönüşmüştü. Şimdi de aynı modelin devamı OnePlus 2 çıkış tarihi tekonoloji dünyasına bomba gibi düştü. İşte OnePlus 2 hakkında bilinenler. Bildiğiniz gibi, mobil teknoloji dünyasına birkaç yıl önce çıkartma yapmaya başlayan Çin' li firmalar içind en dikkat çekici isim OnePlus olarak görünüyordu. Diğer rakipleri arasından OnePlus One modeli ile sıyrılarak, Android cihazlar arasında kendine ayrı bir yer etmeyi başaran OnePlus ürünlerinin her ne kadar davetiye sistemi ile satışa sunulması büyük eleştiri alsa da, davetiye sistemi ile fiyat noktasında büyük esneklik uygulaması ile kullanıcıların gönlünü almayı başarmıştı. Peki Oneplus Two ne zaman gelecek? Bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, bu cihazın yavaş yavaş göründüğünü de söylemek mümkün.

ONEPLUS 2 GELİYOR!

OnePlus' in sahip olduğu önemli donanımsal özelliklerin yanı sıra, modellerin tasarım detaylarından kutu tasarımına kadar kendine özgü büyük bir kitleyi dünya çapında oluşturmayı da başarmıştı. Peki oneplus 2 özellikleri neler?Bu nedenle çok uzun süredir mobil dünyanın gözü yine OnePlus cephesine çevrilmiş durumda. Çünkü, One modelinin varisi olacak OnePlus 2, kullanıcılara daha neler getirecek şimdiden büyük merak konusu oldu. Oneplus' ın yeni modeli hakkında yapılan haberler ve gelen sızıntıların ardından ise en nihayetinde OnePlus bu merakı dindirecek gibi görünüyor.

ONEPLUS 2 27 TEMMUZDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK!

OnePlus tarafından yayınlanan resmi etkinlik davetiye görseli, bu konuda ki beklentileri en üst seviyeye çıkarttı. Çünkü, etkinlik saatinden, görsel detayların barındırdığı ip uçlarına kadar yoğun bir görsel estetik uygulanmış! OnePlus firması, OnePlus two etkinlik zamanı için 27 Temmuz Pazartesi akşamını tercih etttiğini açıkladı! Bilinenin aksine OnePlus’ ın etkinlik için akşam saatlerini seçmesi tüm dünyayı etkilemeyi düşünülerek hazırlanmış bir etkinlik olacağı beklentilerini de beraberinde getirdi.

Çünkü gerek Apple gerekse de diğer büyük firmalar veya yıllık fuarlar, çok nadir akşam saatlerinde bu tip tanıtımlar yapıyor. Bununla birlikte davetiye görselinin en dikkat çekici noktası ise, görselde yer alan sanal gerçeklik gözlüğü, yani VR sembolünün yer almasıydı. Görünen o ki OnePlus, sadece OnePlus two ile değil, daha birçok yeni ürünüyle görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Şu ana kadar OnePlus 2 modeli ile ilgili yapılan haberlere rağmen çok net sızıntılar ve donanımsal bilgiler netleşmiş değil. Fakat görünen o ki OnePlus, yeniden Android dünyasına büyük bir sürprizle girmeyi tasarlıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim