• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Önder Özen’den Gazetecilere Şok Tehdit

Önder Özen’den Gazetecilere Şok Tehdit
Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, bir gazetecinin kulüp başkanı Mehmet Sepil'e, "Seneye de Önder Hoca ile devam mı" sorusuna sinirlenerek, gazetecileri...

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, bir gazetecinin kulüp başkanı Mehmet Sepil'e, "Seneye de Önder Hoca ile devam mı" sorusuna sinirlenerek, gazetecileri küfürlü bir şekilde tehdit etti.

Göztepe Taraftar Derneği tarafından hazırlanan "Bir Minibüs Taraftar" belgeselinin galası için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne gelen gazeteciler, gösterim öncesinde Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'den takımın gidişatı konusunda görüş almak üzere sorular sordu. Bir gazetecinin Başkan Sepil'e, "Seneye de Önder Hoca ile devam mı" sorusuna sinirlenen Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, genç muhabiri, "Gel sen bakayım buraya" diyerek yanına çağırdı.

"YILDIRIM VE ORMAN BENLE KAVGA EDEMEDİ"

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-2'lik skorla berabere biten Göztepe - Altınordu maçında tribünlerin tepkisini yazan gazeteciye, "Sen maçı izlemiyorsun, tribünlere bakma sadece" diyen Özen, gazetecilerin elindeki ses kayıt cihazlarının açık olduğunu unutup, medya mensuplarına sert bir şekilde, "Benle Aziz Yıldırım'ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman edemedi. Benle medya üzerinden kavga olmaz, çünkü onun galibi bellidir" dedi.

ORMAN'A "PARAMPARÇA OLURSUN" DEMİŞ

Gazetecileri kendine düşmanlık yapmakla suçlayan Önder Özen, muhabirleri, "Fikret Orman'a ilk geldiğim gün söyledim; "Sakın benle medya üzerinde kavga etmeye kalkma, paramparça olursun" diye. O biliyor çekildi kenara, kavgaya girmedi. Aziz Yıldırım'a bunu söyleme şansım olmadı. Ben ayrıldıktan yıllar sonra aramızda husumet çıktı. O da biliyor, o yeltenemez öyle şeylere. Altı okka t…k ister. Önder Özen'le medya üzerinden oyun oynamak kolay iş değil" diyerek küfürlü bir şekilde tehdit etti.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk ve play-off hedeflerinin uzağında kalan Göztepe'de 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Özen, daha önce Fenerbahçe'de antrenörlük, Beşiktaş'ta ise futbol direktörlüğü görevlerinde bulunmuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim