• BIST 9548.09
  • Altın 2492.667
  • Dolar 32.5056
  • Euro 34.5489
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Önder Özen: "Hakemler Maçı Çok İyi Yönetti"

Önder Özen: "Hakemler Maçı Çok İyi Yönetti"
Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, 1-1'lik Balıkesirspor maçı sonrası, "Hakemler maçı çok iyi yönetti. Tebrik ediyorum" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, 1-1'lik Balıkesirspor maçı sonrası, "Hakemler maçı çok iyi yönetti. Tebrik ediyorum" dedi.

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Göztepe, Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, "Buraya galibiyet için geldik. İlk devre maçın başından devrenin ortasına kadar topa sahip olan taraftık. Ardından golü bulduk. Güzel bir gol attık. İlk devreyi tamamen pozitif değerlendirdik. Doğru bir strateji ile oynadık. İkinci devre başlarken hep aynı şeyi söylüyorum oyunculara bir haftadır. Biz yokuş çıkmak istiyoruz. O sebeple maçın öndeyken kalan bölümünü biraz da tecrübe oynaması gerekiyor. Maçın belli bölümlerini enerji ile oynarız belli bölümlerini ise tecrübe oynar. O enerji ile oynanacak bölümün çok güzel geçtiğini zannediyorum. Tecrübenin oynaması gereken o bölümde biraz duyguları kontrol edememek, biraz da baskının altında kalmak bunlar etkili oldu" dedi.

Serbest vuruştan şahane bir gol yediklerini söyleyen Özen, "Şahane bir gol attılar. En iyi kalecilerden biri de olsa ki benim kalecim de iyi, bu golü çıkaramazdı. Bu ikinci devrenin başındaki baskı muhtemel bir baskıdır. Balıkesir takımı seyircisi ile üzerimize gelecektir ve geldiler de. Çok ofansifleşti Balıkesir takımı. Biz de defansif dengeyi kaybetmemek için oyuncu değişikliklerini erteledik. Maçın sonunu oyun olarak da üstün geçireceğimizi düşündük. Ama tecrübeyle oynanması gereken yerleri iyi geçiremedik, 1-1 oldu. Ondan sonraki bölüm oyun üstünlüğü bizdeydi, pozisyonlara girdik. Maçı kazandırmak istedi oyuncum. Bu da derstir. Hayat öğretmeye devam edecek bizler de öğrenmeye devam edeceğiz. Netice 1-1 kötü mü, kötü değil. İyi mi iyi değil. Ortada bir sonuç. Balıkesirspor'un da çok memnun olduğunu zannetmiyorum, biz de memnun değiliz. Balıkesirspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Maçın hakemlerini de kutlayan Özen, "Maçın hakemlerini kutluyorum. Biz golü yedikten bir dakika sonra önümdeki yan hakeme söyledim "Futboldur. Kuş taca çarpar kaybeder. Belki de kaybedebiliriz. Ama yine de şahane maç yönettiniz." Çok ciddi maç yönettiler. Ben çok beğendim. Dilerim onların da yolları açık olur. Onlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim