• BIST 9569.07
  • Altın 2476.936
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.5932
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor
Bursa'da 2 sene önce arkadaşını otomobilde bıçaklayıp yola atan ve çarpışan iki otomobilin üzerine düşmesi sonucunda ölümüne sebep olan genç, bu...

Bursa'da 2 sene önce arkadaşını otomobilde bıçaklayıp yola atan ve çarpışan iki otomobilin üzerine düşmesi sonucunda ölümüne sebep olan genç, bu seferde eniştesini silahla vurarak yola attı.

Olay, merkez Yılıdırım ilçesi Vakıf Mahallesi Vakıf kavşağınde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olan Ali S. (35) halde çalışan eniştesi Savaş Demircan'ı (35) iş çıkışında aracına aldı. Birlikte Vakıf Mahallesi'ne gelen ikili konuşmaya başladı. Daha sonra Ali S., Demircan'ın, kız kardeşine kötü davrandığını iddia etti. Tartışmanın büyümesiyle Ali S., yanındaki silahla Demircan'a 8 el ateş etti. Daha sonra Demircan'ı araçtan indirip yol kenarına bırakan şüpheli, otomobili de olay yerinin yaklaşık 1 kilometre ilerisine park edip kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Demircan'ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan Demircan'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

MEYVE BAHÇESİNDE SAKLANIRKEN GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli, Kumlukalan Mahallesi'ndeki bir meyve bahçesinde saklanırken gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ 2 SENE ÖNCE AYNI DURUMA BENZER OLAYA KARIŞMIŞ

Öte yandan Ali S., 14 Haziran 2014 yılında da 23 yaşındaki Salih Saygın ile otomobilde tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından kendisine çakı bıçağını çeken Saygın'ın elinden bıçağı alan Ali S., sağ bacağından tek darbeyle hafif yaralamıştı. Saygın'ı Yalova Yolu Terminal Kavşağı'nda araçtan düşüren şüpheli hızla kaçmıştı. Yaralı halde yolun karşısına geçmek isteyen Saygın ise, yere düşünce iki aracın çapışıp üzerinden geçmesi sonucu yaklaşık 300 metre sürüklenerek hayatını kaybetmişti. Arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçan Ali S., polise kendisini ihbar ederek, "Arkadaşım ile tartıştık bana bıçak çekti. Ben de hafif şekilde bacağından yaraladım" dedi. Bunun üzerine şüpheli Ali S., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali S., tutuklanmıştı.

Ali S., bu seferde "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor

Önce Yaralayıp Sonra Yola Atıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim